Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Gepersonaliseerde geweven labels en naambandjes van stof met certificaat

DORTEX staat voor de hoogste kwaliteitsnormen. Alle DORTEX producten worden vervaardigd in Duitsland en geproduceerd van hoogwaardige materialen. Wij staan garant voor milieuvriendelijke, duurzame productie en de bewezen kwaliteit van onze producten.

Onze gepersonaliseerde kledinglabels en geweven innaailabels zijn gecertificeerd volgens de Öko-Tex® Standard 100 en ook geschikt volgens EN 71-3 norm voor de productie van kinderspeelgoed.

Onze naamlabels en satijnen linten zijn huidvriendelijk, wasbaar, kleurvast en vrij van vervuiling. Veiligheid in gebruik bijv. als wasetiketten, naamlabels voor kleding, cadeau tapes of als naambandjes worden regelmatige onderzocht en hebben de certificaten:

Oeko-Tex® certificaat

Op 06 december 2019 werden onze producten door het Institut Hohenstein geëvalueerd en gecertificeerd met de volgende tekst:

Het bedrijf DORTEX krijgt het recht volgens de Oeko-Tex® Standaard 100 om het Oeko-Tex® beeldmerk te gebruiken, in overeenstemming mit ons testrapport, certificaat nummer 14.0.39222 en rapportnummer 19.0.96185, te gebruiken voor de volgende artikelen: Textiel weefetiketten en geweven linten van gekleurde katoen, geweven en bedrukte polyester etiketten (Cottonera®, Polynera®, Flexinera® en producten op maat), alleen gefabriceerd met gebruik van materialen volgens Oeko-Tex® Standard 100 gecerdificeerde voorschriften.

De keuringen van de bovenstaande artikelen werden volgens de OeÖko-Tex Standaard 100, productklasse I voor producten voor baby's uitgevoerd en hebben angetoond dat voldaan wordt aan de momenteel geldende human-ecologische eisen van de standaard.

Toy-QS

De Dortex-producten Cottonera®en Polynera®, werden op 30 oktober 2019 in het testlaboratorium van de Bremer Umweltinstitut, Fahrenheitstr. 1, 28359 Bremen, onder leiding van mevrouw Ulrike Siemers volgend de huidige meeteisen van de EN 71-3 getest. Alle gemeten waarden lagen ver onder de toelaatbare grenswaarde, de meeste gemeten waarden lagen onder de detectiegrens. Zodoende zijn de genoemde Dortex-producten geschikt voor de vervaardiging van kinderspeelgoed volgens EN 71-3.

Uitstekend bedrijf

Top online shop 2019

DORTEX.DE werd door DEUTSCHLAND TEST bekroond met het predicaat “TOP online shop“ met een bovengemiddelde klanttevredenheid. Onderzocht en geëvalueerd zijn 1747 landelijke online shops in 155 categorieën. (Bron: Focus 20/19)

Groei kampioen in 2016

Het bedrijf DORTEX is volgens FOCUS Special, uitgave december/januari 2015/16 geselecteerd tot het snelst groeiende bedrijf in Duitsland.

Een van de meest innovatieve bedrijven in de Duitse MKB

Onder de wetenschappelijke leiding van het Instituut voor ondernemerschap en innovatie aan de universiteit van Wenen worden elk jaar de meest innovatieve bedrijven van het Duitse MKB bepaald. Het onderzoek van het innovatiebeheer van Dortex mbH bracht uitstekende resultaten. Het bedrijf is een van de top vernieuwers in het MKB. Het kwaliteitswaarmerk "TOP Innovator 2015" werd uitgereikt aan de Dortex-beheer als onderdeel van een feestelijke prijsuitreiking op 26 juni 2015 door de bekende presentator Ranga Yogeshwar.

Certificaat TOP100 downloaden

Genomineerd voor de Dortmund Zaken Prijs 2014

Sinds 2005 kent de stad Dortmund een toponderneming de “Dortmund Zaken Prijs” jaarlijks toe. De toekenning is voor een uitstekende middelgrote onderneming die met haar economisch succes en sterke betrokkenheid de locatie Dortmund op een speciale manier versterkt. De Dortex mbH is een van de finalisten in de competitie. Voor deze erkenning van ons werk zijn we erg blij.

Geaccrediteerd leerbedrijf Kamer van Koophandel

De hoogste normen kunnen alleen worden bereikt met een zeer gemotiveerd en goed opgeleid team. Onze studenten zijn een belangrijk onderdeel van onze personeel structuur en zijn direct betrokken bij de bedrijfsprocessen. Door o.m. bij te dragen met hun nieuwe ideeën in de ontwikkeling van duurzaam ondernemen. Wij zijn er trots op een geaccrediteerd leerbedrijf van IHK (KvK) Dortmund te zijn.

Terug naar overzicht