Bedrukte polsbandje

myVIPs® - stoffen polsbandjes voor evenementen en festivals of als entreebandjes

Bij het ontwerpen van je evenement-polsbandjes kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Of je nu jouw eigen ontwerpen, kleuren, gedetailleerde motieven of opeenvolgende cijfers hebt - alles is mogelijk en dat vanaf 1 stuk!

De individueel bedrukte stoffen polsbandjes voldoen aan de hoogste eisen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled dubbelzijdig satijn (100% rPET), zijn lichtecht, slijtvast en wasbaar tot 60°C. Het bijgevoegde veiligheidsslot voorkomt dat het festival-polsbandje doorgegeven wordt. Door bedrukte opeenvolgende nummers kan het entreebandje fungeren als een controleband (op aanvraag).

Met een individueel ontworpen polsbandje is elke gast een VIP, of het nu gaat om een concert of festival, een bruiloft of een kinderverjaardag.

Configurator

myVIPs® stoffen polsbandjes - toepassingsmogelijkheden

Evenementbandjes

Evenementbandjes

Dankzij het bijzonder huidvriendelijke en robuuste materiaal zijn onze stoffen polsbandjes zeer geschikt voor meerdaagse festivals, congressen en evenementen. Met de fotorealistische multicolor bedrukking zijn deze festival-polsbandjes ook geschikt voor grotere beurzen, congressen of pretparken. Maar ook aan een eindejaarsbal of vrijgezellenfeest kan individueel vorm gegeven worden.

Toegangsbandjes

Toegangsbandjes

Met bedrukte volgnummers worden je gepersonaliseerde stoffen polsbandjes een VIP-armband. Bij je toegangsbandjes ontvang je van ons het juiste aantal veiligheidsssluitingen Overdracht van de entree-bandjes is bijna onmogelijk. Trouwens: elke genodigde houdt van een VIP-status, zelfs op privéfeesten zoals vrijgezellenfeesten, eindejaarsbal, kinderfeestjes of huwelijksfeesten.

Reclame polsbandjes

Reclame polsbandjes

Je plant een bedrijfsevenement en je wilt dat de bezoekers dat herinneren? Onze satijnen polsbandjes zijn, dankzij hoogwaardige polyester vezels, ook geschikt voor gedetailleerde logo's. Zo zijn de stoffen polsbandjes een geweldig alternatief voor traditionele promotieartikelen. Ook zeer geschikt voor kleinere evenementen: bestellen vanaf 1 stuk mogelijk!

Bruiloft polsbandjes

Bruiloft polsbandjes

De beste dag van je leven moet niet alleen voor altijd worden herinnerd door het bruidspaar, maar ook door de gasten. Onze fijne satijnen polsbanden zijn perfect voor extravagante gelegenheden en geven het evenement een speciaal tintje. Of het nu een mooie belettering is of zelfs een foto van de bruid en bruidegom, de polsbandjes zijn een echte blikvanger en een speciaal aandenken.

Dit wekt misschien je interesse wel

Individueel cadeaulint

Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

professionele labeling

professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Naamplaatjes

Naamplaatjes

Met het bijpassende accessoire verandert jouw individuele label in een naamplaatje. Perfect gemaakt van roestvrij staal, messing of brons.

Etiketten met logo

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.