Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Stickers en zelfklevende etiketten

Wil je items snel en individueel markeren? Neem dan onze bijzonder duurzame nylon stickers of aanpasbare papieren stickers, afhankelijk van wat je wilt.

Voor het labelen met naam zijn motiefstickers van nylon ideaal. Wil je je eigen adreslabels maken? Geen probleem. Stickers met nylon of papieren stickers zijn beide prima geschikt voor het maken van verzendetiketten met drie of meer regels. Voor het markeren van kinderspeelgoed raden we motiefstickers van nylon aan. Op deze manier herkennen zelfs kinderen in de kleuterschool, meteen door het motief, wat bij hen hoort.

Ook voor QR- en EAN-codes hebben we de ideale oplossing: eenvoudig in de configurator-tekst, webadres of EAN-nummer invoeren, de gewenste tekst toevoegen en je nylon-sticker is klaar.

Nylon stickers

Duurzaam en watervast: onze stevige nylon stickers ter herkenning als naamstickers, stickers met motief, adresetiketten of QR / EAN-codelabels.

  • zelfklevend, vanaf 30 stuks
  • bijzonder duurzaam
  • diverse uitvoeringen
  • Afmetingen 19 x 38mm (en 6 x 38mm)

Papieren stickers

De meer klassieke adresetiketten: ontwerp uw gepersonaliseerde papieren stickers met je logo of foto. De ideale oplossing, b.v. voor je brieven en pakjes.

  • zelfklevend, vanaf 290 stucks
  • onbeperkt ontwerp
  • Afmetingen: 20 x 39mm

Kies voor zelfklevende etiketten tussen de stevige nylon stickers of papieren stickers, deze kun je ook aanpassen met je eigen logo of motief. Afhankelijk van de toepassing vindt je hier het ideale model voor je zelfklevende etiketten.

Trouwens: om kinderkleding en speelgoed te markeren, hebben we een passend pakket voor je met de labelset mix4kids.

Dit wekt misschien je interesse wel

mix4kids

Van potloden tot broodtrommel: met onze label set gaat niets verloren op school en of kinderdagverblijf.

Naamplaatjes en accessoires

Ze laten zien waar je heen moet, wie het toebehoort of wie het is: individuele naamplaatjes gemaakt van de mooiste materialen. Bestel de accessoires gelijk mee.

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.