nu configureren

Ontwerp je eigen stickers en zelfklevende etiketten

Wil je objecten snel en individueel markeren met zelfklevende etiketten, individuele autostickers laten bedrukken of je eigen stickers voor het huishouden bestellen? Dan zit je hier precies goed. Net zo makkelijk ontwerp je naamstickers voor de kinderen, adres- of statementstickers.

Hoe kan ik mijn stickers zelf ontwerpen?

In onze stickerconfigurator kun je zelf creatief aan de slag, de gewenste vorm voor je sticker kiezen of je eigen vorm uploaden en het printdesign gratis ontwerpen. Wij bieden je een grote keuze aan motieven, lettertypen en texturen. Voor een bijzondere dieptewerking hebben we verschillende motieven als uitsnijding geselecteerd. Een sticker met perspectief? Wie heeft dat?!

Hoe duurzaam zijn mijn online ontworpen stickers?

Om lang plezier te hebben van je zelfontworpen stickers, kies je het juiste materiaal voor later gebruik! Indien nodig kunnen jouw stickers voorzien worden van de juiste afwerking met een matte of glanzende beschermlaklaag.

nu configureren
Logostickers

Logostickers

Professionele branding met individuele zelfklevende etiketten: ontwerp je logostickers met jouw logo of foto. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld je zakelijke post.

  • permanentklevend
  • vrij ontwerp
  • variabele maten
  • verschillende materialen
Papieren stickers

Papieren stickers

Ontwerp jouw individuele papieren stickers, bijvoorbeeld met kleurrijke motieven of texturen. De ideale oplossing voor naamlabels, adreslabels, productlabels of statementstickers.

  • permanentklevend
  • vrij ontwerp
  • variabele maten
  • FSC® gecertificeerd papier

Welk papier of folie is geschikt voor mijn stickers?

Je stickers moeten er natuurlijk goed uitzien, goed aanvoelen en bij het gebruik passen. Naast het printdesign is ook het juiste materiaal belangrijk. Hier zijn een paar voorbeelden: Wit papier ziet er schoon uit en werkt goed voor productstickers of adresetiketten, net als gerecycled papier of kraftpapier. Crèmekleurig structuurpapier is ook een goede keuze voor flesetiketten, wijnetiketten of voor het labelen van glazen of blikjes. Transparante foliestickers zijn bijzonder geschikt als de achtergrond in het ontwerp wordt meegenomen of als raamsticker.

Zijn mijn zelfontworpen stickers waterdicht, hittebestendig of vriesvast?

Alle eigenschappen van onze stickermaterialen vind je in het overzicht in onze stickerconfigurator. Zorg ervoor dat het stickerpapier of de folie aan jouw behoeften voldoet.

Kan ik stickers laten bedrukken met mijn eigen vorm, logo of een compleet ontwerp?

Geen probleem! In het menu-item "vorm" van onze configurator uploadt je eenvoudig jouw gewenste vorm als bestand. Voor je ontwerp- of logobestand vindt je de uploadknop in onze motiefsuggesties en uitsnijding.

Zodra je tevreden bent met je ontwerp, kun je het eenvoudig online bestellen en wij zorgen voor de rest. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde printtechnologie om ervoor te zorgen dat je stickers en labels van de hoogste kwaliteit zijn.

Dit wekt misschien je interesse wel

Cadeau­bonnen

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor DORTEX labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Individueel cadeaulint

Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

professionele labeling

professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Kleuren sets

Kleuren sets

Altijd het juiste label voor bij de stof: bestel je labels in onze harmonieuze kleuren sets.