myVIPs (Cotton) by DORTEX

Festivalbandjes van puur katoen

Wanneer veel mensen samenkomen, is het vooral belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaamheid. De naam van jouw evenement of de boodschap die je jouw bezoekers mee wilt geven komt bijzonder goed tot zijn recht in grote geweven letters in hoogwaardig katoen.

Je voert de gewenste tekst voor je festivalbandjes in de katoenen uitvoering direct in de configurator in en optimaliseert het lettertype en de grootte. Integreer ook jouw logo in het ontwerp. Als je ze voor de eerste keer door ons laat weven, zijn er extra instelkosten voor weefgetouwoptimalisatie.
Wij weven jouw myVIPs (Cotton) festivalbandjes individueel voor jou op onze historische katoenweefgetouwen in Dortmund. We hebben deze uitgerust met moderne elektronische bedieningselementen. Je kunt dus eventbandjes van moderne kwaliteit verwachten

Onze myVIPs (Cotton) zijn gemaakt van 100 % hoogwaardig katoen. Ze zijn lichtecht, wasbaar en bovendien gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen (OEKO-TEX® Standard 100 en DIN EN 71-3). Geweven katoenen bandjes zijn een natuurproduct. Om te voorkomen dat de smalle randen gaan rafelen, sealen we ze met dunne waxranden. Als toegangsbandjes raden wij onze myVIPs festivalbandjes van gerecycled polyester aan. Een veiligheidssluiting heeft geen goed houvast op zachte katoenen stof van de katoenen banden.

Onze tip: Kies een kleurenset voor themafeesten of kinderverjaardagsfeestjes. Dit betekent dat iedere gast de armbandkleur kan kiezen uit het door jou gekozen kleurenspectrum.

Configurator