Wie zijn wij

Adres: Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
GERMANY
Telefoon: Telefooncontact
E-mail: post@holland-label.nl
Bedrijfsleiding: Dipl.-Ing. Burkhard Dohmann, Peter Dohmann
BTW-nummer: DE124655806
Verantwoordelijk voor de website: Dipl.-Ing. Burkhard Dohmann
Bankrekening Duitsland:Volksbank Dortmund-Nordwest
BIC/SWIFT: GENODEM1DNW
IBAN: DE32 4406 0122 4023 0126 01
Bankrekening Oostenrijk:BAWAG P.S.K
BIC/SWIFT: BAWAATWW
IBAN: AT03 6000 0005 1005 7040
Bankrekening Nederland:Rabobank, Utrecht
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL17 RABO 0300 6434 89
Bankrekening PayPal: paypal@dortex.com
Registervermelding: Handelsregister Dortmund, Duitsland, Reg.-Nr. HRB 7581
Voor DORTEX binnen de EU en het Verenigd Koninkrijk geregistreerde handelsmerken: Dortex®, Cottonera®, Novinera®, Satinera®, Flexinera®, Corinera®, mix4kids®, Holland Label®, FloraPap®, myVIPs®

Vrijwaring:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze sites is met de grootste zorg opgesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen enkele garantie overnemen. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 paragraaf 1 TMG (Duitse wet op de telediensten) voor eigen inhoud op deze sites volgens de algemene wetten verantwoordelijk. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn we als dienstverlener echter niet verplicht om ingezonden of opgeslagen vreemde informatie te controleren of om omstandigheden, die duiden op illegale activiteiten, te onderzoeken. Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hiervan uitgesloten. Aansprakelijkheid hierover is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennisname van een concrete schending van het recht. Bij een dergelijke schending van het recht zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op wier inhoud wij geen invloed hebben. Derhalve kunnen wij geen garantie overnemen voor deze vreemde inhoud. Voor de inhoud van de gekoppelde sites is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de site verantwoordelijk. De gekoppelde sites zijn op het moment van koppeling gecontroleerd op mogelijke schending van het recht. Illegale inhoud was op het tijdstip van de koppeling niet waarneembaar. Een permanente controle op inhoud van de gekoppelde sites is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een schending van het recht. Bij een schending van het recht zullen wij dusdanige links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de exploitanten opgestelde inhoud en werken op deze sites zijn aan het Duitse auteursrecht onderworpen. Duplicatie, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur en/of maker. Downloads en kopieën van deze sites zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik toegestaan. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant zelf is opgesteld, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig gemarkeerd. Mocht u alsnog een schending van het auteursrecht opmerken, vragen wij u om kennisgeving hiervan. Bij een schending van het recht zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Gegevensbescherming

Wij wijzen u erop dat overdracht van gegevens op het internet (bijv. bij communicatie via e-mail) beveiligingsgaten kan vertonen. Een volledige bescherming van de gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk. Het gebruik van binnen de verklaring gepubliceerde contactgegevens door derden voor het toezenden van niet uitdrukkelijk aangevraagde reclame- en informatiemateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De exploitanten van de sites behouden zich uitdrukkelijk juridische stappen voor in het geval van ongevraagde toezending van reclame, zoals spamberichten.

Voor meer informatie over gegevensbescherming verwijzen wij u naar ons Privacybeleid .