Verzend informatie

De totale levertijd is samengesteld uit productie- en bezorgtijd.

Productietijd:
In de winkelmand en de orderbevestiging vindt u meer gedetailleerde informatie over elke fase van de orderverwerking. In het weekend en op feestdagen werkt onze productie niet. De levertijd van geweven labels/linten kunnen we niet exact aangeven omdat in de productie, bestellingen met dezelfde kleurcombinatie worden verzameld totdat er voldoende hoeveelheid zijn om te gaan weven. Bij niet veel voorkomende kleurcombinaties zal de levertijd doorgaans langer zijn, bij frequentere zoals rood op wit of blauw op wit, doorgaans korter. U kunt ook geluk hebben dat de kleurcombinatie van uw bestelling net op het weefgetouw zit en dan wordt binnen 5 minuten na plaatsing van uw bestelling al in productie genomen.

Levertijd:
De bezorgtijd hangt af van de gekozen verzendwijze en verschilt per land. Een lijst hiervan vindt u hier.
De informatie is gedeeltelijk gebaseerd op informatie die door de afzender is verstrekt en gedeeltelijk op onze eigen waarnemingen.

Verzendkosten:
De vermelde verzendkosten zijn eindprijzen. Bij leveringen binnen de EU zijn deze prijzen inclusief de respectievelijke wettelijke Duitse BTW. (Duits belastingstelsel is van toepassing).

Voor leveringen buiten de EU kunnen er extra kosten voor douane-heffingen bij komen. Neem bij vragen over de douane-regels contact op met het douanekantoor in jouw land. Voor Zwitserland geldt: Er is geen douane-inklaring vereist tot een bedrag van CHF 65. Als onderdeel van de wet op de postorderregelgeving voor kleine zendingen naar Zwitserland vanaf 01.01.2019, tonen we de btw van 8,1 % op je factuur en douanedocumenten. We dragen dit bedrag over aan de Zwitserse federale belastingdienst in Zwitserland. Ons Zwitserse belastingnummer is: CHE-434.570.378.

Land:

Levering als goederenpost:
met tracking
Bij afname vanaf 50,00 € verzending gratis
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -
Levering als goederenpost ECO:
zonder tracking
Bij afname vanaf 50,00 € verzending gratis
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -
Levering als goederenpost Premium:
met tracking
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -
Levering als DHL-pakket:
met tracking naar de voordeur
Voor leveringen naar afgelegen gebieden brengt DHL een toeslag in rekening. Je kunt de lijst met speciale postcode gebieden hier vinden.
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -
Levering als UPS-pakket:
met tracking naar de voordeur
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -

Heeft u nog vragen? We helpen u graag verder: Contact