OK

Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

Verzend informatie

De totale levertijd is samengesteld uit productie- en bezorgtijd.

Productietijd:
In de winkelmand en de orderbevestiging vindt u meer gedetailleerde informatie over elke fase van de orderverwerking. In het weekend en op feestdagen werkt onze productie niet. De levertijd van geweven labels/linten kunnen we niet exact aangeven omdat in de productie, bestellingen met dezelfde kleurcombinatie worden verzameld totdat er voldoende hoeveelheid zijn om te gaan weven. Bij niet veel voorkomende kleurcombinaties zal de levertijd doorgaans langer zijn, bij frequentere zoals rood op wit of blauw op wit, doorgaans korter. U kunt ook geluk hebben dat de kleurcombinatie van uw bestelling net op het weefgetouw zit en dan wordt binnen 5 minuten na plaatsing van uw bestelling al in productie genomen.

Levertijd:
De bezorgtijd hangt af van de gekozen verzendwijze en verschilt per land. Een lijst hiervan vindt u hier.
De informatie is gedeeltelijk gebaseerd op informatie die door de afzender is verstrekt en gedeeltelijk op onze eigen waarnemingen.

Verzendkosten:
Op de productpagina's vermelde prijzen zijn eindprijzen exclusief verzendkosten. Bij leveringen binnen de EU zijn deze prijzen inclusief 19% BTW (Duits belastingstelsel is van toepassing).

Land:

Levering als standaardbrief:
niet verzekerd & zonder tracking
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -
Levering als DHL-pakket:
verzekerd & met tracking
Verzendkosten -
Levertijd (werkdagen) -

Heeft u nog vragen? We helpen u graag verder: Contact