Opstrijkafbeeldingen by DORTEX

Ontwerp zelf jouw eigen opstrijkafbeelding met DTF-transfer

DTF transfers zijn de optimale oplossing voor individuele bedrukking op textiel, kleding, tassen of andere textielaccessoires. De kleur van het textiel doet er niet toe, maar het materiaal moet wel bestand zijn tegen de hitte van een strijkijzer (2-3 puntjes). Omdat wij alle kleuren van jouw opstrijkafbeelding wit bedrukken, komen zelfs lichte kleuren goed uit op donkere stoffen. De achtergrond blijft transparant. De prints zijn kleurintensief, soepel en wasmachinebestendig.

Ontwerp in onze configurator jouw eigen opstrijkafbeeldingen, opstrijklettertypes of opstrijklabels geheel naar wens met onze lettertypes, motieven en kleurvelden. Via de uploadknop kun je een gereed ontwerp uploaden.

Wij drukken jouw opstrijkafbeeldingen en lettertypes in de hoogste kwaliteit op DTF transferfolie. Je kunt de opstrijkafbeelding rechtstreeks op jouw stof aanbrengen met een strijkijzer of hittepers. Om er zeker van te zijn dat dit perfect werkt, volg dan zeker onze instructies!

Onze tip voor commerciële leveranciers van kleding en ander textiel: bespaar jezelf de moeite van het innaaien van onderhoudslabels en strijk eenvoudigweg de door de textieletiketteringsverordening vereiste gegevens als opstrijklabel in/op.

Geen ingeving? Gebruik ontwerpsjablonen

Strijklabel als DTF transfer

Strijklabel als DTF transfer

Onderhoudslabel als neklabel om OP TE STRIJKEN. Eenvoudig aan te passen in de configurator, logo uploaden ook mogelijk.

Strijklabel met naam en motief

Strijklabel met naam en motief

Naamlabel als DTF-transfer met uilmotief zonder achtergrond, om op textiel te strijken. Eenvoudig aan te passen in de configurator.

Strijklabel voor kinderen

Strijklabel voor kinderen

Label met kindernaam als DTF-transfer om op textiel te strijken. Pas eenvoudig naam en motief aan in de configurator.

Strijklabel overbrengen

Strijklabel overbrengen

Strijklabel als DTF transfer met kleurvlakken, motief en naam. Pas eenvoudig de kleuren en tekst aan in de configurator.

Strijkbare transfer

Strijkbare transfer

Strijkmotief als DTF-transfer om op textiel of kleding te strijken. Pas eenvoudig de kleuren en tekst aan in de configurator.

Clubembleem als strijkbadge

Clubembleem als strijkbadge

Een gestandaardiseerde badge op bestaande kleding naaien is een goedkoop alternatief voor uniforme clubkleding.