Label-Liebe verschenken - der Geheimtipp für Kreative

Label cadeau - een geschenkbon voor labels

Het is vaak niet eenvoudig om creatieve mensen een kado te geven. Een lap stof voor “naai-nerds” of een kluwe wol voor het breien van een lappenpop is vaak niet erg origineel. Maar gelukkig hebben we er wat op gevonden! Wie naait, breit, haakt, borduurt of anderszins creatief bezig is kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment nuttige of gewoon leuke dingen.

Dus waarom niet een portie label-liefde kado geven? Net als al onze producten en onze DORTEX- coupons individueel ontworpen en aan te passen tot een mooi, persoonlijk kado. Je kunt de gewenste waarde uitkiezen en een logo of een afbeelding naar keuze uploaden. En er is natuurlijk ook nog plaats voor een kleine groet aan de betreffende persoon.

Configurator

Dit wekt misschien je interesse wel

Deurplaatjes

Deurplaatjes

Creëer je eigen deur- en naamplaatjes met onze lettertypen en ontwerpen of upload je eigen bestand.

Individueel cadeaulint

Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

Labels 2go

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Papieren stickers

Papieren stickers

Het meer dan klassieke adreslabel: ontwerp je persoonlijke papieren stickers, bijvoorbeeld met je logo of foto. De ideale oplossing voor b.v. je brieven en pakjes.