Geborduurde naambadges

Geborduurde naambadges

Of het nu gaat om handwerkjes, de detailhandel, de dienstensector en overal waar mensen samenkomen. Het is altijd belangrijk om jezelf persoonlijk voor te stellen. Met een geborduurde naambadge kun je jouw naam professioneel op je werkkleding presenteren en weet je gesprekspartner meteen met wie hij te maken heeft.

De naambadges zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Om de leesbaarheid te optimaliseren, gebruiken we hoogglans borduurgaren dat stevig maar toch zacht genoeg is voor elke toepassing. De geborduurde naambadges zijn kookvast en lichtecht.

Het formaat van 25 mm hoog en 130 mm breed biedt voldoende ruimte voor een goed leesbare tekst, ook bij langere namen. De rand is netjes omgezoomd. Er zijn 10 kleuren voor het label en 30 garenkleuren voor het borduurwerk.

Je kunt de geborduurde badges opnaaien, met een professionele strijkpers of met klittenband bevestigen. Wij leveren jouw geborduurde badges voor een zeer scherpe prijs in een set van 3.

Configurator

Geen ingeving? Gebruik ontwerpsjablonen

Geborduurd naamlabel

Geborduurd naamlabel

Geborduurde labels met neongroene letters, ook geschikt voor blacklight, om op te naaien, te patchen of te bestellen met klittenband.

Geborduurd naamlabel

Geborduurd naamlabel

Bestel geborduurde labels met namen op een camouflageachtergrond, om op te naaien, te patchen of met klittenband.

Borduurnamen, op maat

Borduurnamen, op maat

Borduuretiketten van robuust polyestergaren, om op te naaien, te patchen of te bestellen met klittenband - 25 mm x 130 mm.

Geborduurd naamplaatje

Geborduurd naamplaatje

Geborduurde labels van robuust polyester garen, 25 mm x 130 mm, koningsblauw op wit, individueel voor jou geborduurd.

Geborduurd naamlabel

Geborduurd naamlabel

Geborduurde labels van robuust polyestergaren, om op te naaien, te patchen of te bestellen met klittenband - 25 mm x 130 mm.