nu configureren

Adresstickers personaliseren

Stickers op brieven en pakketten hebben een belangrijke functie: ze moeten het adres van de ontvanger en de afzender goed leesbaar en duidelijk herkenbaar maken. De reeds bedrukte adreslabels met jouw afzendergegevens besparen veel tijd en geven een persoonlijke boodschap van een uniek design mee. Speels, elegant of kleurrijk - je bepaalt zelf hoe je jouw adresstickers bedrukt wilt hebben.

Individuele adreslabels voor elke gelegenheid

Adreslabels met jouw gegevens zijn een goed alternatief voor gestempelde of handgeschreven informatie op pakjes en enveloppen. Afhankelijk van de reden van jouw correspondentie kun je het lettertype en eventuele motieven voor jouw adreslabels kiezen: zakelijk, gereserveerd of opvallend. Een helder, goed leesbaar lettertype is geschikt voor zakelijke brieven en pakketten. Wil je voor een verjaardag of bruiloft uitnodigen? Selecteer vervolgens in de configurator een van de handschrift-lettertypen voor jouw adreslabels.

Als je eenmaal persoonlijke adreslabels gemaakt hebt, kunnen ook persoonlijke items zoals boeken, zakagenda’s of receptenverzamelingen in een handomdraai worden gelabeld. Zo gaat er niets meer verloren.

nu configureren

Hoe groot moeten mijn adresstickers zijn?

Kleine adresstickers zijn ideaal voor enveloppen, grotere stickers voor pakketten. Belangrijke factoren voor de grootte van jouw afzender labels zijn vooral de gewenste lettergrootte en de grootte en het aantal andere ontwerpelementen. De grootte van de sticker moet zo worden gekozen dat alle inhoud leesbaar kan worden weergegeven en het algehele ontwerp een duidelijke uitstraling heeft.

Waar moet ik op letten bij het ontwerpen van mijn adresstickers?

Ook als je wilt dat er naast jouw adres nog andere ontwerpelementen of tekst op komt…houd het ontwerp zo eenvoudig mogelijk. Zelfs een simpel motief, je persoonlijke logo of een smaakvol gebruikt kleurvlak geven het de sticker een onmiskenbaar design. Om ervoor te zorgen dat de adresgegevens leesbaar zijn, mag het lettertype niet te klein of kronkelig zijn. Wil je naast jouw adres brieven of pakketten nog een andere boodschap meegeven, bijvoorbeeld je claim of een statement, dan kun je hiervoor het beste een extra sticker gebruiken. Deze kan vervolgens naar eigen wens vormgegeven en op een geschikte plaats op jouw zending bevestigd worden, bijvoorbeeld onder het afzendergebied.

Hoeveel adresstickers moet ik minimaal bestellen?

Afhankelijk van de grootte van jouw adresetiketten varieert de minimale hoeveelheid voor de bestelling. Om technische redenen drukken wij altijd 2 vellen (elk ca. DIN A4), ongeacht de grootte van jouw individuele adresstickers. Dit resulteert in de minimale besteleenheid van jouw stickers. Deze laten we je zien in de configurator, samen met de prijs.

Laat je inspireren

Adresetiket, afzenderetiket

Adresetiket, afzenderetiket

Adresetiket 40 x 20 mm, zwarte letters op wit papier met naam in cursief schrift. Eenvoudig online aanpassen.

Adressticker in schildvorm

Adressticker in schildvorm

Stickers met naam en adres gemakkelijk te personaliseren, papier wit, met beschermende lak mat.

Dit wekt misschien je interesse wel
Cadeau­bonnen
Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor DORTEX labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

professionele labeling
professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Deurplaatjes
Deurplaatjes

Creëer je eigen deur- en naamplaatjes met onze lettertypen en ontwerpen of upload je eigen bestand.

Opstrijklabels
Opstrijklabels

Aangepaste belettering, afbeeldingen of verzorgingsinstructies kunnen gemakkelijk en permanent worden aangebracht als DTF-transfers met behulp van een strijkijzer of hittepers.