nu configureren

Individuele naamstickers

Je kunt eenvoudig, passend aan je wensen, online gepersonaliseerde naamstickers ontwerpen. Op school, kinderdagverblijf of kleuterschool helpen mooie naamstickers kinderen om voorwerpen zoals broodtrommels en drinkflesjes te onderscheiden. Zelfs kleine kinderen die nog niet lezen, kunnen in de kleuterschool snel hun schoenen en trommeltjes vinden als de naamsticker ook van hun lievelingsmotief voorzien is. Het gebruik van de naamstickers is zo eenvoudig dat ook je kind graag meehelpt. Volwassenen en kinderen zoeken samen de stickers uit, ontwerpen ze zelf en plakken ze op. Dit is leuk en een creatief proces waarmee kinderen hun eigen identiteit en individualiteit kunnen uitdrukken.

Voor volwassenen zijn naamstickers vooral handig in gemeenschappelijke ruimtes zoals sportscholen of bij het werken op kantoor of in de werkplaats. Hier zorgen naamstickers ervoor dat iedereen snel zijn spullen kan vinden en dat er geen verwarring ontstaat.

nu configureren

Welk materiaal is geschikt voor mijn naamstickers?

Om lang plezier je naamstickers te hebben van, moet je ervoor zorgen dat je het juiste materiaal kiest bij het bestellen van de stickers. Voor het labelen van broodtrommels of flesjes die na school of de opvang omgespoeld worden, kies je voor naamstickers van water- en hittebestendig materiaal. Kies voor artikelen die intensief gebruikt worden, zoals in de zandbak, voor UV-bestendige en slijtvaste buitenfolie. Een overzicht van alle stickermaterialen vind je in de configurator.

Kan ik naamstickers meerdere keren gebruiken?

We bieden enkele herbruikbare stickermaterialen aan. Deze zijn de juiste keuze voor als je later je naamstickers eraf wilt halen en ergens anders op wilt plakken.

Kan ik de naamlabels ook met de hand schrijven?

Bestel je naamstickers zonder beschermende laklaag, dan kunnen de meeste materialen met de hand beschreven worden met een permanent marker. Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke stickermaterialen vind je in het materiaaloverzicht in de sticker configurator.

Wat is de minimale besteleenheid voor mijn individuele naamstickers?

De minimale besteleenheid is afhankelijk van hoe groot je de naamstickers hebben wilt. Om technische redenen drukken wij altijd 2 vellen (elk ca. DIN A4). Het maakt niet uit hoe groot je naamstickers zijn. Hieruit wordt de minimale hoeveelheid van je stickers berekend. Deze wordt samen met de prijs in de configurator getoond.

Laat je inspireren

Naamstickers, stickers met namen voor bijvoorbeeld kinderen.

Naamstickers, stickers met namen voor bijvoorbeeld kinderen.

Ronde naamsticker met 3 cm diameter, papier wit met matte beschermende lak.

Adressticker in schildvorm

Adressticker in schildvorm

Stickers met naam en adres gemakkelijk te personaliseren, papier wit, met beschermende lak mat.

Sticker met contoursnede

Sticker met contoursnede

Schrift en motieven, gerecycled kraftpapier, 57 x 30 mm met contoursnede, eenvoudig tekst veranderen, contour past zich aan.

Pennensticker, naamsticker

Pennensticker, naamsticker

Rechthoekige pennensticker met naam, gerecycled papier wit, met matte beschermende lak, 39 x 6mm.

Regenboog naamsticker

Regenboog naamsticker

Sticker met contoursnede van wit papier, 70 x 30 mm, regenboogstructuur met motief en naam. Eenvoudig te personaliseren.

Naamstickers voor evenementen

Naamstickers voor evenementen

Stickers met tekst, kleurvlakken en motieven, wit papier zonder beschermende vernis, 60 x 20 mm, eenvoudig tekst of motief verwisselen

Sticker met contoursnede

Sticker met contoursnede

witte verwijderbare folie, 64 x 25mm met contoursnede, verander gewoon de tekst, de contour past zich aan.

Smalle sticker voor bijvoorbeeld pennen

Smalle sticker voor bijvoorbeeld pennen

Rechthoekige pennensticker met naam, wit folie, met matte beschermende lak, 39 x 6mm

Naamsticker voor kinderen

Naamsticker voor kinderen

Rechthoekige naamsticker, papier wit met matte beschermende lak, eenvoudig aan te passen.

Dit wekt misschien je interesse wel
Opstrijklabels
Opstrijklabels

Aangepaste belettering, afbeeldingen of verzorgingsinstructies kunnen gemakkelijk en permanent worden aangebracht als DTF-transfers met behulp van een strijkijzer of hittepers.

Geborduurde naambadges
Geborduurde naambadges

Professioneel geborduurd en bijzonder robuust. Voor op te naaien, patchen (met professionele strijkpers) of voorzien van klittenband.

Naambandjes
Naambandjes

kleurrijk, basic, met glitters, een eigen logo - kledingmarkering was nooit zo mooi als met onze naambandjes.

Labels 2go
Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.