Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Polynera® geweven labels vorm geven

Met onze geweven labels gemaakt van fijne synthetische garens, komen gedetailleerde logo's, lettertypen en motieven goed tot hun recht. Ze zijn veelzijdig te gebruiken. Dankzij de zacht geweven randen aan de boven- en onderkant kun je zonder problemen Polynera Classic- en Premium-labels bv. als naamlabels in kleding naaien. Ook als een professioneel label voor je collecties of een „handmade“ label voor zelfgemaakte producten, zijn ze een echte blikvanger.

Ontwerp je labels eenvoudig online. Met onze super nauwkeurige configurator komen de geweven labels bij je thuis zoals je ze had voorgesteld. Polynera is wasbaar tot 60°C, kleurecht en gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen.

* Kleine kleurverschillen als gevolg van uw beeldweergave-instellingen zijn altijd mogelijk.

Configurator

Polynera® - De verschillende mogelijkheden

Polynera Classic

We weven jouw zelf ontworpen Polynera Classic-labels op moderne weefgetouwen. Dit zorgt voor een harmonieuze kleurenmix van ketting- en inslagdraden. Je krijgt je geweven labels op rol om jezelf te knippen. Om te voorkomen dat de randen rafelen, raden we aan ze met omslag te naaien. We voegen zelf al een innaairand van 7 mm toe. De labels zijn 12 mm hoog. De lengte van je label is variabel. Minimale afname 1 stuk.

Polynera Premium

Polynera Premium is populair label voor zelfgemaakte producten - kleurrijke en gedetailleerde motieven komen hier goed tot hun recht. Ze hebben een vaste afmeting van 15x60 mm. Aan de zijkanten zijn ze heet gesneden en kunnen zonder omslag genaaid worden. Omdat Polynera-geweven labels er ook mooi aan de achterkant uitzien (de kleuren zijn is spiegelbeeld), kunnen ze ook als kleine vlaggetjes in de naad genaaid worden. Minimale afname 50 stuks.

Dit wekt misschien je interesse wel

nameFIX

Geen zin om je labels vast te naaien? In enkele seconden kun je ze met behulp van onze gepatenteerde nameFIX vastpinnen.

Hangers voor geschenken

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.