Novinera geweven labels

Novinera® geweven labels vorm geven

Met onze geweven labels gemaakt van fijne gerecycled synthetische garens, komen gedetailleerde logo's, lettertypen en motieven goed tot hun recht. Ze zijn veelzijdig te gebruiken. Dankzij de zacht geweven randen aan de boven- en onderkant kun je zonder problemen Novinera labels bv. als naamlabels in kleding naaien. Ook als een professioneel label voor je collecties of een „handmade“ label voor zelfgemaakte producten, zijn ze een echte blikvanger.

Ontwerp je labels eenvoudig online. Met onze super nauwkeurige configurator komen de geweven labels bij je thuis zoals je ze had voorgesteld. Kleine kleurverschillen als gevolg van uw beeldweergave-instellingen zijn mogelijk. Novinera is wasbaar tot 60° C, kleurecht en gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen.

Onze tip voor meer variatie: Bestel je geweven Novinera labels in een kleurset! Je ontvangt vijf kleurencombinaties uit een kleurenreeks in een door jou gemaakt ontwerp. Selecteer eenvoudig de kleurset in de configurator onder "Kleuren". Trouwens: er zijn ook kleursets verkrijgbaar voor onze katoenen labels Cottonera Classic!

Configurator

Dit wekt misschien je interesse wel

nameFIX

nameFIX

Geen zin om je labels vast te naaien? In enkele seconden kun je ze met behulp van onze gepatenteerde nameFIX vastpinnen.

Hangers voor geschenken

Hangers voor geschenken

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Nylon stickers

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.

Cadeau­bonnen

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor DORTEX labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.