Cottonera katoenen labels

Cottonera® - het aanpassen van katoenen labels

Het gebruik van Cottonera geweven labels en naambandjes is veelzijdig. Van klassiek wasvoorschriftenetiket tot label voor in je zelfgemaakte kleding: Je krijgt altijd twee kleuren en je kunt ze in de gewenste lengte te bestellen, vast te naaien of opstrijkbaar aan jouw de keuze. Met onze super nauwkeurige configurator krijg je de geweven labels thuis zoals je ze voorgesteld had. Kleine kleurverschillen als gevolg van uw beeldweergave-instellingen zijn mogelijk.

Belangrijk om te weten: omdat alle Cottonera labels van 100% katoen geweven worden, kunnen de uiteinden niet heet/warm gesneden worden. Cottonera geweven labels moeten dus altijd met omgevouwen uiteinden vastgenaaid worden zodat ze niet gaan rafelen. Uiteraard is daar rekening mee gehouden, zodat er automatisch een extra brede rand aan beide zijdes is toegevoegd; je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Wil je geen gevouwen uiteinden, kies dan voor een geweven label gemaakt van gerecyclede polyestergarens, bijvoorbeeld onze Novinera geweven labels. Omdat de randen heet geseald kunnen worden, zullen polyester labels niet rafelen.

Configurator

Cottonera® - De verschillende mogelijkheden

Cottonera Basic

Cottonera Basic

Cottonera Basic labels zijn uitsluitend in 10mm bandbreedte, met rode letters op een witte achtergrond. Het is de meest bestelde variant van onze katoen labels die we aan kunnenbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met één lettertype en geen motieven - maar je hebt wel de keuze of je opnaaibaar of opstrijkbaar wilt bestellen. Ze worden meestal gebruikt als een klassiek naam labels om kleding herkenbaar te maken. Maar als retro-label voor de creatieveling doen ze het ook goed.

Cottonera Classic

Cottonera Classic

Cottonera Classic labels zijn de ideale binnenkomer voor de creatieveling om op een mooie en handige manier je werken herkenbaar te maken. We weven op shuttle weefgetouwen en dat geeft de Classic labels hun bijzonder mooie structuur. Je kunt kiezen uit 10mm, 15mm en 25mm breedte, verschillende achtergrond- en lettertypekleuren, opnaai- of opstrijkvariant en je kunt keuze maken uit verschillende lettertypes en motiefjes of upload je eigen logo.

Cottonera Premium

Cottonera Premium

Met Cottonera premium combineren we moderne weeftechnieken met 100% katoen. Onze top product in 100% katoen weven we in de bandbreedte 15 en 25 mm. je kunt kiezen uit krachtige achtergrond- en lettertypekleuren, gebruik maken van onze lettertypes en motiefjes of upload je eigen logo. Je kunt bepalen of je de labels zelf wilt snijden en omvouwen of wij doen dat voor je.

Dit wekt misschien je interesse wel

nameFIX

nameFIX

Geen zin om je labels vast te naaien? In enkele seconden kun je ze met behulp van onze gepatenteerde nameFIX vastpinnen.

Nylon stickers

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.

Hangers voor geschenken

Hangers voor geschenken

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Geweven labels met logo

Geweven labels met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.