OK

Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

Individueel laser-gegraveerde Corinera® labels zelf maken

Met Corinera labels bieden wij je iets dat niemand anders heeft: uniek, door laser geëtste labels gemaakt van leer, kunstleer, SnapPap, hout en metaal. We laseren uw ontwerp met computergestuurde precisie op labels of hangtags van exclusieve materialen met een geheel eigen uitstraling.

Hier is bijna alles mogelijk. Je kunt uit onze vormen kiezen of iedere(!) gewenste vorm van een bestand uploaden. De contouren van je label worden met de laser gesneden, de afbeeldingen worden met de laser gegraveerd. Montage gaatjes worden rechtstreeks bij ons gelaserd; diameter voor labels 1,5mm, voor hangtags 3,5mm.

Denk “out of the box” en maak van je product een uitzonderlijke eyecatcher!

Configurator

Corinera® - de verschillende mogelijkheden

Leer

Het leer van onze Corinera labels is een natuurproduct “made“ in Duitsland. Het is uitsluitend afkomstig van jonge Duitse stieren en wordt plantaardig en met mineralen gelooid. Met ongeveer 1,2 mm dikte is het geschikt voor een hoogwaardige afwerking van producten die niet gewassen kunnen worden zoals tassen en/of sleutelhangers.
Meer over de eigenschappen en het onderhoud van onze leren labels, kun je vinden op bij de veelgestelde vragen.

Kunstleer

Het veganistische alternatief voor leer. Het hoogwaardige kunstleer dat we gebruiken voor onze Corinera labels wordt gemaakt van 100% polyurethaan en is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Met een dikte van 0,8 - 1,0 mm en een zeer authentieke oppervlaktestructuur is het van echt leer bijna niet te onderscheiden. Het is wasbaar en slijtvast en daardoor zeer geschikt voor de afwerking van kleding.
Meer over de eigenschappen en onderhoud van onze skai labels, kun je vinden veelgestelde vragen.

Populierenhout

Ons 3mm dik populierenhout is vrij van schadelijke stoffen en ideaal voor producten die niet gewassen hoeven te worden. Labels van dit materiaal hebben een lichte vlambewerking gehad zodat ze een rustiek tintje krijgen. Perfect voor speciale handgemaakte producten of als exclusief label aan je (relatie) geschenken.
Meer over de eigenschappen en onderhoud van onze houten labels, kun je vinden onder de veelgestelde vragen.

Beukenhout

Onze beukenhouten labels en hangtags zijn gemaakt van 2 mm dik beukenhout. Het vijflagig verlijmt hout maakt de labels en hangtags bijzonder vormvast. Vanwege de duurzaamheid kan het materiaal op verschillende manieren gebruikt worden, uitermate geschikt voor producten die niet gewassen hoeven te worden en bij binnenshuis gebruik. Zoals bij alle Corinera labels kun je eenvoudig onze ontwerpen en lettertypen toevoegen aan onze beukenhouten etiketten, of je eigen logo en / of aangepaste vorm uploaden.

SnapPap

Duurzaam en diervriendelijk: SnapPap is HET nieuwe trend product in de doe-het-zelfbranche. Het afwasbaar papier is gemaakt van gerecycleerd papier en latex. Na een paar wasbeurten heeft het een leer-achtige structuur met een mooie vintage look. Maar ook in ongewassen toestand is het een eye catcher voor je handmade-producten. Met een dikte van 0.55mm is het materiaal makkelijk met de hand of machine te naaien en zo op je handgemaakte producten te bevestigen.
Meer over de eigenschappen en onderhoud van onze SnapPap labels, kun je vinden op veelgestelde vragen.

Metaal

Onze metalen labels en hangtags zijn gemaakt van roestvrij staal, messing of brons en hebben een dikte van 0,5 mm. Het materiaal laat zich veelzijdig gebruiken vanwege zijn duurzaamheid, b.v. voor individuele naamplaatjes binnen en buiten, sleutelhangers of gepersonaliseerde sieraden. Zelfgemaakte accessoires of kleding worden verfijnd afgewerkt met metalen labels. Zoals bij alle Corinera-labels kun je eenvoudig onze metalen labels met onze ontwerpen en lettertypen, of met je eigen logo en/of eigen vorm uploaden.

Dit wekt misschien je interesse wel

Flexinera

Textiellabels met vouw zijn de professionele variant van de textieletikettering met een eigen logo of motief.

Professionele onderhoudslabels

Naleving van etiketteringsverplichtingen? Heel eenvoudig met onze professionele onderhoudslabels. Selecteer, configureer en bestel eenvoudig de gewenste kwaliteit en hoeveelheid.

Naamplaatjes en accessoires

Ze laten zien waar je heen moet, wie het toebehoort of wie het is: individuele naamplaatjes gemaakt van de mooiste materialen. Bestel de accessoires gelijk mee.

Geweven labels met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.