Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Onderhoudslabels van professionele kwaliteit

Waar is het gemaakt? Hoe wordt het onderhouden? Waar bestaat het uit? Je kunt deze belangrijke vragen van de klanten eenvoudig beantwoorden met een professioneel waslabel. Tegelijkertijd voldoe je aan de wettelijke vereisten van de textieletikettering.

Upload je logo - of gebruik de tekstvakken in de configurator om informatie over jezelf en de samenstelling van je textiel op je waslabel te vermelden overeenstemmig de wet. Alle wassymbolen kunnen in de wettelijk voorgeschreven volgorde worden geselecteerd. Als je wassymbolen gebruikt, moeten alle vijf de categorieën gebruikt worden (wassen, bleken, drogen, strijken en reinigen). Kies het juiste waslabel voor je textiel.
De bedrukte professionele onderhoudslabels van polyester-satijn zijn zeer duurzaam, lichtecht, slijtvast en wasbaar tot 60°C. We bieden je twee kwaliteiten om uit te kiezen. Je kunt alle varianten online vanaf 1 stuk ontwerpen en direct bestellen. Meer informatie over de aangeboden kwaliteiten vindt je onderaan de pagina.

Configurator

Professionele onderhoudslabels - De verschillende mogelijkheden

Onderhoudslabels Basic

We drukken je waslabel zwart op wit op zacht satijn van gerecycled polyester (rPET) in standaardkwaliteit. De breedte van je waslabels is altijd 35 mm, de hoogte is variabel en is afhankelijk van je individuele bestelling. Het vormvaste materiaal is aangenaam zacht en huidvriendelijk. Basic onderhoudslabels worden aan alle vier de zijden met een speciale procedure heet gesneden. Daarom rafelen ze niet.

Onderhoudslabels Premium

Liever kleurrijk en luxe uitstraling? Kies dan onze premium kwaliteit voor je waslabels. Wij drukken ons satijnen lint in premium kwaliteit volgens je specificaties in alle kleuren van de regenboog. Zeer huidvriendelijk omdat je waslabel zacht geweven randen aan de rechter- en linkerkant heeft. Boven en onder de labels worden individueel warm gesneden en kunnen niet rafelen in de naad. Hoe groot zou het moeten zijn? je bepaalt zelf de hoogte van de premium labels, de breedte is ingesteld op 35mm.