Carelabel by DORTEX

Onderhoudslabels van professionele kwaliteit

Waar is het gemaakt? Hoe wordt het onderhouden? Waar bestaat het uit? Je kunt deze belangrijke vragen van de klanten eenvoudig beantwoorden met een professioneel waslabel. Tegelijkertijd voldoe je aan de wettelijke vereisten van de textieletikettering.

Upload je logo - of gebruik de tekstvakken in de configurator om informatie over jezelf en de samenstelling van je textiel op je waslabel te vermelden overeenstemmig de wet. Je selecteert alle wassymbolen automatisch in de wettelijk voorgeschreven volgorde. Als je wassymbolen gebruikt, moeten alle vijf de symboolcategorieën gebruikt worden (wassen, bleken, drogen, strijken en (chemisch) reinigen). Kies de juiste wassymbolen voor jouw textiel. Je uploadt eenvoudig jouw logo in de configurator. Heb je jouw waslabels met wassymbolen al als kant-en-klaar ontwerpbestand? Geen probleem: upload het gewoon in de configurator en bestel.

Wij bieden je onderhoudslabels in verschillende duurzaam uit te kiezen kwaliteiten aan. De bedrukte professionele onderhoudslabels van gerecycled polyester satijn (rPET) zijn bijzonder duurzaam, lichtecht, slijtvast en wasbaar tot 60° C. De randen zijn zacht geweven en de smalle randen zijn geseald. Je kunt ze eenvoudig online ontwerpen en direct vanaf 1 stuk bestellen. Bedrukte onderhoudslabels van biologisch katoen kenmerken zich door de duurzaamheid van het materiaal. Wij bedrukken jouw individuele ontwerp in zwart op ongeverfd biologisch katoen vanaf 20 stuks leverbaar. Om te voorkomen dat de randen gaan rafelen, kun je het beste je waslabel met de smalle kantjes in de naad naaien. Gedetailleerde informatie over de aangeboden productvarianten vind je onderaan de pagina en in onze FAQ.

Configurator

Professionele onderhoudslabels - De verschillende mogelijkheden

Onderhoudslabels Basic

Onderhoudslabels Basic

Wij drukken je waslabel in zwart op wit op zacht satijn van 100 % gerecycled polyester (rPET) in standaardkwaliteit. De breedte van jouw waslabels is altijd 35 mm, de hoogte is afhankelijk van je individuele bestelling. Het vormvaste rPET materiaal is aangenaam zacht en huidvriendelijk. De Basic onderhoudslabels worden met een speciaal ultrasoon proces uitgesneden. Daarom rafelen de onderhoudslabels niet en hebben ze bijzonder zachte randen. Onze Basic onderhoudslabels zijn geschikt voor de productie van kinderspeelgoed volgens EN 71-3.

Onderhoudslabels Cotton

Onderhoudslabels Cotton

Deze duurzame wasetiketten zijn geweven van ongeverfd gecertificeerd biologisch katoengaren en zijn geschikt voor de productie van kinderspeelgoed volgens EN 71-3. Wij drukken uw ontwerp in hoog-contrast zwart. De breedte van je waslabels is altijd 35 mm, de hoogte is afhankelijk van de productie. De lange randen van je biologische waslabels zijn geweven, de smalle randen zijn afgeknipt. Omdat katoen niet geseald kan worden, rafelen de snijranden. Je kunt het beste de katoenen onderhoudslabels met een omslag vastnaaien of in de zoom meenaaien.

Onderhoudslabels Color

Onderhoudslabels Color

Liever kleurrijk en bijzonder stijlvol? Kies dan onze Color-variant voor je waslabels. Wij bedrukken ons satijnen band van gerecycled polyester (rPET) in alle kleuren van de regenboog naar wens. Geen storende factoren, want je waslabel heeft rechts en links zacht geweven randen. De labels zijn aan de boven- en onderkant afzonderlijk warmgesneden en kunnen ook niet rafelen in de naad. Hoe groot moet het zijn? De hoogte van de Color-onderhoudslabels bepaal je zelf door de tekst in te voeren; de breedte is ingesteld op 35 mm.
Om het opnaaien te vergemakkelijken, hebben we onze onderhoudslabels Color, iets steviger gemaakt met een plantaardig zetmeelbad (vegan). Na de eerste wasbeurt zijn ze zacht en glad.