DORTEX Video
nu configureren
Leder

Ontwerp je eigen leren label

In onze configurator kun je eenvoudig en intuïtief jouw eigen individuele leren label ontwerpen. Kies uit onze labelvormen en vergeet niet om het vereiste aantal gaatjes aan je leren labelontwerp toe te voegen als je ervoor kiest om het leren label met de hand op te naaien. Je kunt ook jouw zelf ontworpen vorm uploaden, eventuele gewenste gaatjes en uitsnijdingen gelijk aangeven. In de volgende stap voeg je motieven, teksten of gewenste uitsnijdingen toe aan je ontwerp. Leren labels met je eigen logo, gegraveerde motieven of uitsnijdingen zijn niet alleen voor jouw handgemaakte projecten een geweldige eyecatcher. De preview laat je precies zien hoe je leren label eruit komt te zien. Wij produceren individueel voor jouw vanaf 1 stuk!

Inspiratie nodig? Kies dan hieronder een van onze leren label sjablonen. In de configurator kun je het naar wens aanpassen en je eigen leren label creëren.

Ons natuurlijk leer

Het leer voor je zelf ontworpen label is een puur natuurproduct "Made in Germany". Als bijproduct van de voedselverwerking is ons natuurlijke leer afkomstig van jonge Duitse stieren en ecologisch gelooid met mineralen. Voor alle natuurlijke leerkleuren gebruiken we de volledige huid van het dier. Door de verschillende delen van het lichaam kan het leer verschillen in kleur, dikte en vetgehalte, waardoor individuele labels enigszins kunnen verschillen. Dit is wat een natuurproduct zo charmant maakt! Met een dikte van circa 1,2 mm zijn leren labels geschikt voor het hoogwaardig afwerken van producten die niet gewassen hoeven te worden. Voor een optimale verzorging van jouw natuurlijke lederen labels raden wij je aan om alleen ledervet te gebruiken.

De vorm van het leren label, gaatjes en uitsnijdingen zijn met de laser uitgesneden, motieven en teksten zijn gegraveerd. Door de hitte ontstaan er lichte vlamsporen, die je labels een rustieke touch geven. Wil je je labels wassen? Als alternatief voor natuurlijk leer adviseren wij labels van kunstleer of FloraPap.

Ons natuurleer is getest volgens de eisen van de OEKO-TEX® Standard 100 door het Bremen Environmental Institute. Het komt overeen met de specificatie van productklasse I (artikelen voor baby's en kleine kinderen). Meer informatie over onze certificaten vind je hier.

Individuele bevestiging

In ons accessoire geddelte voor labels en schildjes vind je bijvoorbeeld labelschroeven, ook wel schroefklinknagels genoemd, die jouw leren etiket met klinknagels op een bijzonder mooie manier in de schijnwerpers zetten. Let op: Voor het vastschroeven van de klinknagels heb je een met een diameter van ca. 4 mm gaatje nodig. Kies gatgrootte "groot".

nu configureren

Laat je inspireren

Leren label met tekst en motief

Leren label met tekst en motief

Lasergegraveerd, bisquit-kleur, eenvoudig aan te passen in de configurator, 4 gaatjes om met de hand te naaien

Leren label kleur \"terracotta\" met motiefuitsparing, kolibrie en tekst

Leren label kleur "terracotta" met motiefuitsparing, kolibrie en tekst

Leren label van natuurlijk leer, lasergegraveerd, personaliseer eenvoudig de tekst, het motief en de sectie in de configurator.

Leren label kleur amandel om op te naaien

Leren label kleur amandel om op te naaien

Lasergegraveerd, gemaakt van natuurlijk leer, eenvoudig te personaliseren, 4 gaatjes om te naaien • Formaat: 42 x 32 mm

Natuurleer label in bruin

Natuurleer label in bruin

individueel laser-gegraveerd, om te naaien

Natuurleder label in grijs

Natuurleder label in grijs

individueel laser-gegraveerd, op te naaien

Leren label met motief, taupe kleur naturel leer

Leren label met motief, taupe kleur naturel leer

Lasergegraveerd, eenvoudig aan te passen in de configurator • Formaat: 30 x 30 mm

Leren label in \"Pebble\" kleur met kolibrie motieven en tekst

Leren label in "Pebble" kleur met kolibrie motieven en tekst

Label van natuurlijk leer met individuele tekst, motief en uitgesneden kolibrie, lasergegraveerd, eenvoudig aanpassen in de configurator

Grijs leren label, wapenschild met motief en tekst

Grijs leren label, wapenschild met motief en tekst

Leren label van natuurlijk leer, lasergegraveerd, tekst en motief eenvoudig aanpassen in de configurator. 4 gaten om te naaien.

Natuurleder label in wit

Natuurleder label in wit

individueel laser-gegraveerd, op te naaien

Dit wekt misschien je interesse wel
Hangtags
Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Geweven labels met logo
Geweven labels met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Cadeau­bonnen
Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor DORTEX labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Professionele onderhoudslabels
Professionele onderhoudslabels

Naleving van etiketteringsverplichtingen? Heel eenvoudig met onze professionele onderhoudslabels. Selecteer, configureer en bestel eenvoudig de gewenste kwaliteit en hoeveelheid.