DORTEX Video
nu configureren
Leder

Ontwerp je eigen leren hangtags

Wij produceren bijzonder exclusieve laser gegraveerde hangtags van hoogwaardig natuurleder, individueel naar jouw ontwerp. Ontwerp je leren labels eenvoudig en intuïtief in onze configurator. Kies uit onze hangtagvormen en vergeet niet om de gewenste lay-out van de gaatjes toe te voegen aan jouw ontwerp. Je kunt ook een zelf ontworpen vorm uploaden, voeg de gewenste gaatjes en/of uitsnijdingen direct toe.

In de volgende stap voeg je motieven, teksten of uitsnijdingen aan je ontwerp toe. Leren hanglabels met eigen logo, gegraveerde motieven of uitgesneden motief zijn niet alleen een geweldige eyecatcher voor hoogwaardige producten. Hoogwaardige cadeaus worden nog persoonlijker met deze cadeau labels. In de preview kun je precies zien hoe je leren hangtag eruit komt te zien. Wij produceren individueel voor jou vanaf 1 stuk!

Inspiratie nodig? Kies hieronder dan een van onze design sjablonen. In de configurator kun je het naar eigen wensen aanpassen en zo creëer je eigen leren label.

Ons natuurleder

Voor jouw hangtags van natuurlijk leer gebruiken wij een puur natuurproduct "Made in Germany". Als bijproduct van de voedselverwerking is ons natuurlijke leer afkomstig van jonge Duitse stieren en ecologisch gelooid met mineralen. Voor alle natuurlijke leerkleuren gebruiken we de volledige huid van het dier. Door de verschillende delen van het lichaam kan het leer verschillen in kleur, dikte en vetgehalte, waardoor individuele labels enigszins kunnen verschillen. Dit is wat een natuurproduct zo charmant maakt!

Onze leren hanglabels zijn ongeveer 1,2 mm dik en mogen niet worden gewassen. Voor een optimale verzorging van je natuurlederen hangtags raden we aan om alleen leervet te gebruiken. De vorm van het leren label, gaatjes en uitsnijdingen zijn met de laser uitgesneden, motieven en teksten zijn gegraveerd. Door de hitte ontstaan er lichte vlamsporen, deze geven je hangtags een rustiek tintje.

Als wasbaar alternatief voor natuurleder adviseren wij hangtags van kunstleer of FloraPap.

Ons natuurleder is getest volgens de eisen van de OEKO-TEX® Standard 100 door het Bremen Environmental Institute. Het komt overeen met de specificatie van productklasse I (artikelen voor baby's en kleine kinderen). Meer informatie over onze certificaten vind je hier.

Individuele bevestiging

In ons accessoire gedeelte voor hangtags/hanglabels vind je bijvoorbeeld koordjes en linten van verschillende materialen die jouw leren labels op een bijzonder mooie manier in de picture zetten.

nu configureren

Laat je inspireren

Ronde hanger van leer

Ronde hanger van leer

Witte hanger van natuurlijk leer, geschikt voor een bruiloft of verloving. Wijzig eenvoudig de naam tijdens het bestellen.

Handgemaakte tag gemaakt van natuurlijk leer

Handgemaakte tag gemaakt van natuurlijk leer

Bisque kleur, laser gegraveerd met tekst en motief, 1 groot gat om op te hangen. Eenvoudig aanpassen in de configurator.

Hanglabel van natuurlijk leer, kleur terracotta

Hanglabel van natuurlijk leer, kleur terracotta

Lasergegraveerd, eenvoudig eigen tekst of ontwerp toevoegen, 1 groot gat om op te hangen • Formaat: 35 x 20 mm

Hang tag hart met veren, echt leer, kiezel

Hang tag hart met veren, echt leer, kiezel

Lasergegraveerd, tekst en motief eenvoudig aanpassen, 1 groot gat om op te hangen

Natuurleder hanglabel in grijs

Natuurleder hanglabel in grijs

individueel laser-gegraveerd