DORTEX Video
nu configureren
FloraPap

Hangtags en cadeau labels gemaakt van FloraPap®

Ken je ons veganistisch leeralternatief FloraPap al? Het heeft een interessante lederlook, is eenvoudig te verwerken en makkelijk te wassen, waardoor het het perfecte label is, bijvoorbeeld voor jouw upcyclingprojecten en accessoires. Bruin FloraPap lijkt op kraftpapier, maar is sterker en voelt steviger aan.

Goud, zilver, bruin en zwart zijn beschikbaar voor je veganistische hangtags. Goud- en zilverkleurige FloraPap-hangtags zijn een goede keuze als je je motief of logo extra contrastrijk wilt laten uitkomen. Op zwarte FloraPap-hanger daarentegen zorgt de lasergravure voor een zeer subtiele reliëflook.

Ons configurator voorbeeld laat je zien hoe jouw hangtag eruit zal zien na productie. Kies uit onze vormen en voeg desgewenst de juiste gaatjes lay-out toe. Of upload je eigen vorm (voeg hier gelijk de gewenste gaatjes en uitsnijdingen toe). In de configurator ontwerp je eenvoudig hangtags met je eigen logo, gegraveerde motieven of motiefuitsnijdingen.

Het wordt nog makkelijker als je onze ontwerpsuggesties gebruikt. Je vindt ze onderaan deze pagina. Kies een hangtag die in de buurt komt van jouw wensen en pas deze in de configurator naar jouw idee aan.

Onze FloraPap®

Onze veganistische FloraPap is een sterke, duurzame mix van cellulose en latex. Na enkele wasbeurten (tot 60° C, zonder wasverzachter), drogen in de droger of kreuken krijgt FloraPap een leerachtige structuur met een mooie vintage look. Het materiaal krimpt tot 2 %. Indien gewenst kun je jouw hangtags weer rechttrekken door de vochtige labels met stoom te strijken.

Als je jouw hangtags vaak wast, kan de gravure vervagen. FloraPap Goud en Zilver is niet geschikt voor veelvuldig wassen.

Met een dikte van 0,55 mm bevestig je je FloraPap hangtags eenvoudig aan producten en cadeaus. Als de gravure doorloopt tot aan de buitenrand, is dit gebied iets minder scheurvast. Let er bij het plaatsen van afzonderlijke gaatjes en uitsnijdingen op dat je ze niet te dicht bij de rand plaatst.

FloraPap is vrij van vervuilende stoffen, milieu- en gezondheidsvriendelijk - zonder pentachloorfenol, PVC of BPA en wordt geproduceerd in Duitsland.

De achterkant van je FloraPap zilveren en gouden hangtags is zwart. Bruin en zwart FloraPap verschilt niet van kleur op de voor- en achterkant. De contouren van de hangtags, uitsnijdingen en gaatjes zijn met de laser gesneden, motieven en tekst zijn laser gegraveerd op de voorkant. Dit kan resulteren in lichte vlamsporen op de randen en gegraveerde oppervlakken.

Als je nog niet zeker weet welk materiaal het beste bij je hangtag-ontwerp past, kies dan tussen de verschillende materialen in de configurator en vergelijk ze direct in de voorbeeldafbeelding.

FloraPap is getest door het Bremen Environmental Institute in overeenstemming met de eisen van OEKO-TEX® Standard 100. Het voldoet aan de specificaties van productklasse II (voorwerpen die dicht op de huid worden gebruikt). Meer informatie over onze certificaten vind je hier.

Individuele bevestiging

Passende accessoires voor jouw hangtags vind je direct in de configurator of in ons accessoire gedeelte voor hangtags/hanglabels.

nu configureren

Laat je inspireren

Hart hanger gemaakt van FloraPap

Hart hanger gemaakt van FloraPap

Hart hanger met gegraveerd handschrift geschikt voor bruiloften, verlovingen, jubilea of Valentijnsdag.

FloraPap® hanglabel, goud

FloraPap® hanglabel, goud

individueel laser-gegraveerd

FloraPap® hanglabel, bruin

FloraPap® hanglabel, bruin

individueel laser-gegraveerd