DORTEX Video
nu configureren
Kunstleder

Ontwerp je eigen hang labels van kunstleer

Labels van kunstleer zijn door hun contrastrijke gravure een mooie klassieker. Ze zijn ook heel bijzonder als product- of cadeau labels met je eigen logo en ontwerp. Nadat je de vorm en grootte van je hangtags bepaald hebt, kies je de gewenste lay-out voor de gaatjes. Wij produceren naar jouw wensen!

Zit je gewenste sjabloon er niet bij? Upload je eigen ontworpen vorm en voorzie deze dan direct van gaatjes en uitsnijdingen.

Nu kun je in de configurator je eigen kunstleren hangtag met motieven, teksten en uitsnijdingen ontwerpen. Je kunt ook jouw eigen logo invoegen.

Is dat te ingewikkeld voor je? Bekijk dan onze ontwerpsuggesties onderaan deze pagina! Kies een label dat in de buurt komt van wat je wilt en pas het in de configurator aan volgens eigen idee.

Ons kunstleer

bestaat uit 100% polyurethaan en is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Met een dikte van ongeveer 1 mm, een zacht gevoel en een zeer authentieke oppervlaktestructuur, doet het optisch nauwelijks onder voor echt leer is het een hoogwaardig veganistisch alternatief voor natuurlijk leer. De kunstlederen varianten in bruin en grijs hebben een zwarte achterkant, de achterkant van het witte, crème, lichtblauwe en roze kunstleer is lichtkleurig.

Onze laser gegraveerde hang labels van kunstleer zijn slijtvast en machine wasbaar tot 60° C. De gravure kan vervagen bij veelvuldig wassen. Zorg ervoor dat je geen agressieve wasmiddelen gebruikt! Het oppervlak van het kunstleer wordt makkelijk beschadigd, met name door zeer agressieve moderne 2-componenten vloeibare wasmiddelen.

De vorm van de hang labels wordt gesneden met de laser, de afbeeldingen worden laser gegraveerd. Op randen en gegraveerde oppervlakken kunnen lichte sporen van vlammen verschijnen.

Kun je nog geen materiaal kiezen? Probeer het dan uit en bekijk de materialen in de voorbeeldafbeelding van de configurator.

Ons kunstleer is getest volgens de eisen van de OEKO-TEX® Standard 100 door het Bremen Environmental Institute. Het komt overeen met de specificatie van productklasse I (artikelen voor baby's en kleine kinderen). Meer informatie over onze certificaten vind je hier.

Individuele bevestiging

In ons accessoire gedeelte voor hangtags/hanglabels vind je bijvoorbeeld linten, koordjes en kettinkjes die jouw hangtag op een bijzonder mooie manier etaleren.

nu configureren

Laat je inspireren

Kunstleder hanglabel in roze

Kunstleder hanglabel in roze

individueel laser-gegraveerd

Dit wekt misschien je interesse wel
Cactus leren labels
Cactus leren labels

Door ons leder alternatief, gemaakt van cactusbladeren en gerecycled plastic, is je label veganistisch en zuinig met grondstoffen.

Etiketten met logo
Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.