Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Magneethouders voor kleinere naamplaatjes

Kleine magneethouder voor naamplaatjes

Afmetingen (H x L): 10 x 32mm, Ø 9 mm
Gewicht: ca. 9 gram
Materiaal: 2 neodymium magneten met plastic coating
Metalen plaatje met zelfklevende pad, ovaal antislip-stripje
Direct leverbaar

Artikel-nr. 2151

Zelfklevende magneethouder voor bevestiging op schilden of etiketten van hard materiaal

Met makkelijk te bevestigen magneethouder kun je je gepersonaliseerde label eenvoudig aan een naamplaatje te bevestigen. Plak eenvoudig de zelfklevende metalen plaat op de achterkant van het schildje. Passend bij de speciale materialen van onze labels en schildjes, bieden wij je spelden en kleine en grote magneethouders van plastic, zodat je gepersonaliseerde label eenvoudig een naamplaatje wordt om op/aan te brengen. De sterk-klevende pads kunnen eenvoudig op de achterkant van het schildje geplakt worden. Zeer geschikt voor harde materialen zoals roestvrij staal, brons, messing, beukenhout of populierenhout. Ook te gebruiken voor SnapPap.

Dit wekt misschien je interesse wel

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.

Geweven labels met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Papieren stickers

Het meer dan klassieke adreslabel: ontwerp je persoonlijke papieren stickers, bijvoorbeeld met je logo of foto. De ideale oplossing voor b.v. je brieven en pakjes.

Naambandjes

kleurrijk, basic, met glitters, een eigen logo - kledingmarkering was nooit zo mooi als met onze naambandjes.