Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Bevestigings-spelden voor naamplaatjes

Bevestigings-spelden zelfklevend

Afmeting speld (H x L): 8 x 28mm
Bevestigingsmogelijkheid: zelfklevende Styropolpad,
(H x L): 8 x 38mm
Materiaal: wit kunststof ABS, naaldje van vernikkeld staal
Direct leverbaar

Artikel-nr. 2141

Kunststof speld voor bevestiging op schildjes of etiketten van hard materiaal

Met de “plakspelden“ wordt je gepersonaliseerde label eenvoudig een naamplaatje om vast te pinnen. Passend bij de speciale materialen van onze labels en schildjes, bieden wij je spelden en kleine en grote magneethouders van plastic, zodat je gepersonaliseerde label eenvoudig een naamplaatje wordt om op/aan te brengen. De sterk-klevende pads kunnen eenvoudig op de achterkant van het schildje geplakt worden. Zeer geschikt voor harde materialen zoals roestvrij staal, brons, messing, beukenhout of populierenhout. Ook te gebruiken voor SnapPap.

Dit wekt misschien je interesse wel

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.

Geweven labels met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Papieren stickers

Het meer dan klassieke adreslabel: ontwerp je persoonlijke papieren stickers, bijvoorbeeld met je logo of foto. De ideale oplossing voor b.v. je brieven en pakjes.

Naambandjes

kleurrijk, basic, met glitters, een eigen logo - kledingmarkering was nooit zo mooi als met onze naambandjes.