Onderhoudslabels van puur katoen

Onderhoudslabels van puur katoen zijn een geweldige keuze voor jouw duurzame projecten en textiel. Kinderkleding en katoenen textiel worden extra opgewaardeerd met deze speciale onderhoudslabels. Kies uit onze bedrukte professionele katoenen onderhoudslabels van biologisch katoen of de geweven Cottonera katoenen labels in verschillende uitvoeringen. De wassymbolen voor Cottonera vind je in de configurator onder het kopje "Markering".

Omdat het katoenen materiaal niet zo fijn geweven kan worden als labels van synthetische vezels, moet je geen lettertypen kiezen die te klein zijn voor je ontwerp en gedetailleerde motieven vermijden. Op onze voorbeeldfoto zie je hoe jouw ontworpen labels eruit zullen zien.

De lange zijden van onze katoenen labels hebben zachte zelfkantjes, de smalle randen zijn afgeknipt en kunnen gaan rafelen. Je kunt jouw onderhoudslabels het beste in de naad bevestigen. We voegen automatisch een klein innaairandje aan onze Cottonera geweven labels toe, dat je eenvoudig kunt omvouwen tijdens het innaaien. Is de innaairand te breed? Met een schaar kun je de labels op de gewenste lengte knippen. Katoen is een hoogwaardig en verfijnd natuurlijk materiaal.

Wij produceren Cottonera geweven labels met jouw ontwerp vanaf 30 stuks en professionele onderhoudslabels van biologisch katoen al vanaf 20 stuks - zoals altijd Made in Germany.

Cottonera

Cottonera

Onze klassieke katoenen variant: wasvoorschriften etiketten natuurlijk en gewoon mooi. Met zelf omgevouwen randen in te naaien of als instrijkbaar te bestellen.

  • geweven labels vanaf 30 stuks
  • gecertificeerd volgens DIN EN 71-3
  • 100% katoen
  • variabele lengtes
Onderhoudslabels Cotton

Onderhoudslabels Cotton

Voor wassymbolen, textielsamenstelling, je logo en eventueel meer informatie.

  • bio-onderhoudslabels vanaf 20 stuks
  • enkelkleurige print op natuur (zwart, bruin, groen of rood)
  • 100% biologisch katoen
  • gecertificeerd volgens DIN EN 71-3

Laat je inspireren

Biologisch katoenen waslabel

Biologisch katoenen waslabel

Professioneel wasetiket met wassymbolen gemaakt van 100% katoen in biologische kwaliteit.