DORTEX Video
nu configureren
Holz

Populierenhout - hangtags en hangers met gravure

Geef je klanten jouw logo of een kleine boodschap mee, bijvoorbeeld in de vorm van een populierenhouten label. Elegant en individueel, je kunt je hangtag eenvoudig ontwerpen in onze configurator. Wij produceren naar wens, vanaf 1 stuk.

Je kiest de vorm en gewenste aantal gaatjes uit onze suggesties en ziet het resultaat direct in de voorbeeldafbeelding. Wil je dat je houten hanger een heel eigen vorm heeft? Geen probleem! Upload je gewenste sjabloon, eventuele gewenste gaatjes en uitsnijdingen als je eigen vorm in de configurator. In de volgende stap ontwerp je jouw eigen design voor het te graveren oppervlak, voeg je motieven en tekst toe. Alle elementen kunnen worden verplaatst, gespiegeld, vergroot of verkleind.

Populierenhouten hang- en cadeau labels ontwerp je eenvoudig online met je eigen logo, gegraveerde motieven of motiefuitsnijdingen.

Inspiratie nodig? Kies dan hieronder een van onze templates voor houten hangers. In de configurator kun je ze naar wens aanpassen en jouw eigen hangtag-ontwerp krijgen.

Ons populierenhout

Ons 3 mm dik, vrij van schadelijke stoffen verlijmd populierenmultiplex is geschikt voor gebruik binnenshuis. Gepersonaliseerde houten hangers van dit natuurlijke materiaal hebben door lichte productie gerelateerde vlamsporen een hoogwaardige uitstraling met een rustieke touch.

Populierenhout is bijzonder vormvast en daarom ideaal voor duurzame hangtags of cadeauhangers, bijvoorbeeld aan exclusieve producten. Populierenhout reageert op invloeden van buitenaf met zichtbare veranderingen. Het dan ook mag niet gewassen of gestreken worden

De vorm van je houten hanger, gaatjes en uitsnijdingen worden gesneden met de laser, motieven en tekst worden gegraveerd. Lichte vlamsporen vertonen zich op randen en gegraveerde oppervlakken.

Ons populierenhout is getest door het Bremen Environmental Institute in overeenstemming met de eisen van de OEKO-TEX® Standard 100. Het komt overeen met de specificatie van productklasse I (artikelen voor baby's en kleine kinderen). Meer informatie over onze certificaten vind je hier.

Ons beukenhout is een hoogwaardig alternatief voor aanhangers van populierenhout. Het is iets donkerder en heeft een fijnere structuur.

Individuele bevestiging

Koordjes, linten, kettinkjes en andere geschikte accessoires voor je houten hangers en hangtags vind je in ons accessoire gedeelte voor hangtags en labelhangers. Je kunt deze ook direct in de configurator toevoegen.

nu configureren

Laat je inspireren

Hartvormige houten hanger

Hartvormige houten hanger

Beukenhouten hanger met handgeschreven naam. Verander de naam eenvoudig tijdens het bestellen.

Naamplaatje voetbal (hout)

Naamplaatje voetbal (hout)

Gepersonaliseerde beukenhouten hanger met gegraveerde naam en voetbalsymbool, 23mm breed, 40mm hoog met gat (4mm)

Beukenhout hanglabel

Beukenhout hanglabel

individueel laser-gegraveerd

Handgemaakte kurken tag

Handgemaakte kurken tag

Lasergravure met tekst, motief en hart uitgesneden, 1 groot gat om op te hangen. Gewoon aanpassen in de configurator.

Beukenhout hanglabel

Beukenhout hanglabel

individueel laser-gegraveerd

Populierenhout hanglabel

Populierenhout hanglabel

individueel laser-gegraveerd