DORTEX Video
nu configureren
Holz

Beukenhout – ontwerp je eigen hangtags en houten hangers

Onze tip: ontwerp zeer individuele houten hangers van hoogwaardig beukenhout en laat trots jouw naam of logo in hout zien. Eleganter kun je jouw producten en exclusieve cadeaus nauwelijks presenteren. Onze configurator bied je vele mogelijkheden voor jouw ontwerp. Wij laseren elke gewenste vorm. Kies uit onze vormen in de configurator en voeg een passende gaatjes lay-out toe. Of je kunt jouw individueel ontworpen vorm als bestand uploaden. Als je uitsnijdingen of gaatjes gepland hebt, moet je deze rechtstreeks in het bestand toevoegen. De voorbeeldafbeelding in de configurator helpt je bij het opstellen van jouw ontwerp met motieven, teksten en uitsnijdingen. Je kunt alle elementen eenvoudig wijzigen door te verplaatsen, te spiegelen of het formaat te wijzigen.

Bekijk onze ontwerpsjablonen onderaan deze pagina. Een passend ontwerp gevonden? In de configurator kun je eenvoudig het geselecteerde sjabloon naar wens wijzigen.

Ons beukenhout

Voor de productie van jouw beukenhouten hangers gebruiken wij beukenhout met een dikte van 3 mm. Het vijflaagse hout wordt zonder schadelijke stoffen verlijmd en maakt jouw beukenhouten hanger bijzonder vormvast. Het materiaal kan door zijn duurzaamheid op veel verschillende manieren gebruikt worden. Beukenhout reageert op invloeden van buitenaf, vooral vocht (met zichtbare veranderingen), waardoor het meer geschikt is voor gebruik binnenshuis. Machine wassen en strijken raden wij af. De vorm van je houten hanger, gaatjes en uitsnijdingen worden gesneden met de laser, motieven en tekst worden gegraveerd. Lichte vlamsporen ontstaan op randen en gegraveerde oppervlakken.

Ons beukenhout is getest door het Bremen Environmental Institute in overeenstemming met de eisen van de OEKO-TEX® Standard 100. Het komt overeen met de specificatie van productklasse I (artikelen voor baby's en kleine kinderen). Meer informatie over onze certificaten vind je hier.

Als alternatief kun je in de configurator ook 3 mm populierenhout kiezen. Kom je er niet uit, bekijk dan gewoon je ontwerp met beide varianten in de configurator preview.

Individuele bevestiging

Wij raden koordjes, linten of kettinkjes aan als geschikte accessoires voor je houten hangers. Je vindt ze in onze rubriek accessoires voor hangtags en hanglabels, maar je kunt ze ook rechtstreeks in de configurator toevoegen.

nu configureren

Laat je inspireren

Hartvormige houten hanger

Hartvormige houten hanger

Beukenhouten hanger met handgeschreven naam. Verander de naam eenvoudig tijdens het bestellen.

Naamplaatje voetbal (hout)

Naamplaatje voetbal (hout)

Gepersonaliseerde beukenhouten hanger met gegraveerde naam en voetbalsymbool, 23mm breed, 40mm hoog met gat (4mm)

Beukenhout hanglabel

Beukenhout hanglabel

individueel laser-gegraveerd

Handgemaakte kurken tag

Handgemaakte kurken tag

Lasergravure met tekst, motief en hart uitgesneden, 1 groot gat om op te hangen. Gewoon aanpassen in de configurator.

Beukenhout hanglabel

Beukenhout hanglabel

individueel laser-gegraveerd

Populierenhout hanglabel

Populierenhout hanglabel

individueel laser-gegraveerd