Flexinera textiel labels

Flexinera® professionele textiellabels met eigen ontwerp

Voor professionele herkenning met jouw logo of motief zijn hoogwaardig geweven labels met middenvouw of eindvouw ideaal. We weven je label in de gewenste maat met maximaal 6 verschillende garenkleuren. Kies de gewenste variant en upload je voltooide ontwerp rechtstreeks in de configurator.

Optimaliseer eenvoudig kleuren, grootte en positie en je kunt jouw labels direct bestellen. Alle varianten zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Voor de productie van onze Flexinera-labels gebruiken we een hoog percentage gerecyclede polyestergarens (ongeveer 50% rPET).

Net als al onze producten zijn Flexinera textiellabels Made in Germany!

Configurator

Flexinera® - de verschillende mogelijkheden

Gevouwen uiteinden links & rechts

Gevouwen uiteinden links & rechts

Flexinera kledinglabels met links en rechts een eindvouw zijn bijzonder geschikt voor het aanbrengen aan de binnenkant van een kledingstuk, bijvoorbeeld in de hals. Met een paar naaisteken kunnen ze ook vastgezet worden als een professioneel Handmade-label op je gebreide of gehaakte kunstwerkjes.

Gevouwen uiteinden boven & onder

Gevouwen uiteinden boven & onder

Wil je je kledinglabel in rechtopstaand of rond de zoom vastnaaien? Geen probleem met onze Flexinera kledinglabels de eindvouw met onder en boven. Deze variant is perfect voor het afwerken van caps.

Middenvouw horizontaal

Middenvouw horizontaal

Kledinglabels met middenvouw zijn ideaal om in de buitennaden van kleding vast te naaien bv. zijnaad, tailleband of manchetten. Het ziet er dan discreet en tegelijk professioneel uit. Je kunt kiezen voor een persoonlijke tekst en / of logo in verschillende opstellingen.

Middenvouw verticaal

Middenvouw verticaal

Past een verticale indeling beter bij je product of het ontwerp van je label? Geen probleem! Passend bij je ontwerp kun je kiezen voor een persoonlijke tekst en/of logo in verschillende opstellingen.

Dit wekt misschien je interesse wel

Aanvullende productlijnen

Aanvullende productlijnen

Mocht je luxe geweven labels, kartonnen hangtags of PVC labels in veel gewenste formaten en/of Pantone® kleuren nodig hebben, dan kunnen we je daar persoonlijk mee begeleiden en vele wensen realiseren. Benieuwd?

Professionele onderhoudslabels

Professionele onderhoudslabels

Naleving van etiketteringsverplichtingen? Heel eenvoudig met onze professionele onderhoudslabels. Selecteer, configureer en bestel eenvoudig de gewenste kwaliteit en hoeveelheid.

Maat labels

Maat labels

Klein etiket, groot voordeel: Onze geweven maat labels in verschillende samenstellingen. Super praktisch!

Hangtags

Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Papieren stickers

Papieren stickers

Het meer dan klassieke adreslabel: ontwerp je persoonlijke papieren stickers, bijvoorbeeld met je logo of foto. De ideale oplossing voor b.v. je brieven en pakjes.