OK

Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Flexinera® kleding labels

Onze kledinglabels met middenvouw of gevouwen uiteinden zijn de professionele variant van kledinglabels met een eigen logo of motief. De mogelijkheden voor gebruik zijn zeer divers en de eerste visuele indruk van de kledinglabels is altijd perfect. Vanaf 500 stuks verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn maximaal 6 kleuren mogelijk.

Al onze labels zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

Configurator

Flexinera® - de verschillende mogelijkheden

Gevouwen uiteinden links & rechts

Flexinera kledinglabels met links en rechts een eindvouw zijn bijzonder geschikt voor het aanbrengen aan de binnenkant van een kledingstuk, bijvoorbeeld in de hals. Met een paar naaisteken kunnen ze ook vastgezet worden als een professioneel Handmade-label op je gebreide of gehaakte kunstwerkjes.

Gevouwen uiteinden boven & onder

Wil je je kledinglabel in rechtopstaand of rond de zoom vastnaaien? Geen probleem met onze Flexinera kledinglabels de eindvouw met onder en boven. Deze variant is perfect voor het afwerken van caps.

Middenvouw horizontaal

Kledinglabels met middenvouw zijn ideaal om in de buitennaden van kleding vast te naaien bv. zijnaad, tailleband of manchetten. Het ziet er dan discreet en tegelijk professioneel uit. Je kunt kiezen voor een persoonlijke tekst en / of logo in verschillende opstellingen.

Middenvouw verticaal

Past een verticale indeling beter bij je product of het ontwerp van je label? Geen probleem! Passend bij je ontwerp kun je kiezen voor een persoonlijke tekst en/of logo in verschillende opstellingen.

Dit wekt misschien je interesse wel

Professionele onderhoudslabels

Naleving van etiketteringsverplichtingen? Heel eenvoudig met onze professionele onderhoudslabels. Selecteer, configureer en bestel eenvoudig de gewenste kwaliteit en hoeveelheid.

Maat labels

Klein etiket, groot voordeel: Onze geweven maat labels in verschillende samenstellingen. Super praktisch!

Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Papieren stickers

Het meer dan klassieke adreslabel: ontwerp je persoonlijke papieren stickers, bijvoorbeeld met je logo of foto. De ideale oplossing voor b.v. je brieven en pakjes.