Label-Liebe verschenken - der Geheimtipp für Kreative

Label cadeau - een geschenkbon voor labels

Het is vaak niet eenvoudig om creatieve mensen een kado te geven. Een lap stof voor "naai-nerds" of een kluwe wol voor het breien van een lappenpop is vaak niet erg origineel. Maar gelukkig hebben we er wat op gevonden! Wie naait, breit, haakt, borduurt of anderszins creatief bezig is kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment nuttige of gewoon leuke dingen.

Dus waarom niet een portie label-liefde kado geven? Zoals al onze producten is onze DORTEX-voucher individueel aanpasbaar en kan worden gewijzigd in een mooi, persoonlijk kado. Je kunt de gewenste waarde uitkiezen en een logo of een afbeelding naar keuze uploaden.

Configurator

Dit wekt misschien je interesse wel
Individueel cadeaulint
Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

Labels 2go
Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Opstrijklabels
Opstrijklabels

Aangepaste belettering, afbeeldingen of verzorgingsinstructies kunnen gemakkelijk en permanent worden aangebracht als DTF-transfers met behulp van een strijkijzer of hittepers.