Cadeaulint / decoratief lint onbedrukt - goudgeel - Artikel-nr. 857

Cadeaulint / decoratief lint eenkleurig - goudgeel

Cadeaulint / decoratief lint eenkleurig, 15 mm labelbreedte, rol met 25 meter, materiaal satijn met geweven zelfkanten, beste Duitse kwaliteit

Labelkleur: goudgeel

Made in Germany

Artikel-nr. 857

Satijnen lint éénkleurig, op rop van 25 meter

Ons populaire satijnen lint van hoogwaardig double-face satiin is van zo'n hoge kwaliteit dat je er niet alleen cadeaus mee kunt inpakken, maar gebruik het bijvoorbeeld ook als duurzaam lint of als een decoratief element voor zelfgemaakte producten. Ook in de bloemisterij of voor het knutselen leent het satijnen lint zich goed.

Wij kunnen je de eenkleurige variant van ons satijnen lint in 18 verschillende kleuren aanbieden – er is zeker de juiste voor je bij. Maar we laten je ook de Design variant zien: satijnen lint naar eigen wens bedrukt. Je kunt dus cadeau lint voor een speciale gelegenheid ontwerpen - ideaal voor bruiloften of als luxe verpakking van hoogwaardige relatiegeschenken. Eenkleurig satijnen lint bieden wij aan in15 mm breedte op rollen van 25 meter.

Dit wekt misschien je interesse wel
Uni kleur satijnen lint (3 mm)
Uni kleur satijnen lint (3 mm)

Voor kleine en grote cadeaus stijlvol in te pakken of om je geschenklabels en hangtags te bevestigen. Satijnen lint van hoge kwaliteit Made in Germany.

Individueel cadeaulint
Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

Hangtags
Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Cadeau­bonnen
Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor DORTEX labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.