Hersluitbare kunststof sluitingen voor evenementbandjes - zwart - Artikel-nr. 2813

Hersluitbare kunststof sluitingen voor evenementbandjes - zwart

Hersluitbare sluitingen voor evenement-polsbandjes

Afmeting: Ø binnen 6-8 mm, Ø buiten 15 mm
Materiaal: kunststof
Direct leverbaar

Artikel-nr. 2813

Sterke kunststof sluitingen voor het hersluiten van evenement-polsbandjes

De sterke kunststof sluiting maakt het makkelijk om jouw evenement-polsbandje opnieuw te sluiten. Steek het stoffen polsbandje gewoon in de sluiting en trek het tot de gewenste breedte aan. Gereedschap is niet nodig.

Zijn uitermate geschikt voor degenen die hun evenement-polsbandje als souvenir willen dragen. De kunststof koordstopper heeft een diameter van 15 mm en is daarom perfect voor onze 16 mm brede evenement-polsbandjes.

Dit wekt misschien je interesse wel
Evenementbandjes
Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Individueel cadeaulint
Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

professionele labeling
professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Naamplaatjes
Naamplaatjes

Met het bijpassende accessoire verandert jouw individuele label in een naamplaatje. Perfect gemaakt van roestvrij staal, messing of brons.