Hersluitbare metalen sluitingen van Prym voor evenementbandjes - messingkleurig - Artikel-nr. 2812

Hersluitbare metalen sluitingen van Prym voor evenementbandjes - messingkleurig

Hersluitbare Prym sluitingen voor evenement-polsbandjes

Materiaal: roestbestendig metaal
Afmeting: 16 x 24 mm
Direct leverbaar

Artikel-nr. 2812

Fijne sluitingen van Prym voor het hersluiten van evenement-polsbandjes

Met de makkelijk te bevestigen metalen sluiting van Prym kunnen jouw evenement-polsbandjes eenvoudig opnieuw gesloten worden. Steek het stoffen polsbandje gewoon in de sluiting en trek het tot de gewenste breedte aan. Gereedschap is niet nodig.

Zijn uitermate geschikt voor degenen die hun evenement-polsbandje als souvenir willen dragen. De sluitingen zijn sterk en wasbaar tot 40° C. De maten van de sluitingen zijn 16 x 23 mm voor de zilverkleurige en 16 x 24 mm voor de messingkleurige.

Dit wekt misschien je interesse wel
Evenementbandjes
Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Individueel cadeaulint
Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

professionele labeling
professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Naamplaatjes
Naamplaatjes

Met het bijpassende accessoire verandert jouw individuele label in een naamplaatje. Perfect gemaakt van roestvrij staal, messing of brons.