10 geweven labels "reCREATE"

Geweven labels met midden- en eindvouw gemaakt van gerecyclede polyestergarens (ca. 50 % rPET) als ingenaaide labels of als "vlaggetjes" om een statement te maken met je nieuw ontworpen kleding.

Afmeting: label met eindvouw: 60 x 20 mm zichtbaar; label met middenvouw: 50 x 32,5 mm (hoogte inclusief 7 mm innaairand)
Materiaal: 100 % polyester (ca. 50 % gerecycled)
Om in te naaien, gesealde randen
Vrij van schadelijke stoffen, Made in Germany
Direct leverbaar

Artikel-nr. 8707

Geweven textiellabels, set "reCREATE"

Burda en het Second Hand online platform Vinted pleiten samen met Prym en andere partners in 2023 voor meer gebruik van upcycling en Second Hand mode. In haar magazines biedt Burda inspiratie om van oude kleding iets unieks te maken. Of je nu een beginner bent of doe-het-zelven al je hobby is.

Vind gebruikte kleding of accessoires bij Vinted of in je kast en tover ze om tot een stijlvol en cool it-piece met de tips van Burda. Zodat iedereen kan zien dat jij de ontwerper bent, krijgt je opgepimpte upcycling creatie een reCREATE-label.

Bekijk hier enkele geweldige reCREATE-projecten en krijg meer informatie.

Je naait de stijlvolle statementlabels met middenvouw eenvoudig in een naad van het kledingstuk naar keuze. Of je kiest voor een label met een eindvouw en bevestigd dit op de mouw, de voorkant of een op andere duidelijk zichtbare plek.

Omdat de geweven Flexinera labels het geseald zijn, kunnen ze niet rafelen. Zoals alle DORTEX labels zijn de "reCREATE" labels vrij van schadelijke stoffen en OEKO-TEX® gecertificeerd.

De set bevat 4 geweven labels met middenvouw en 6 geweven labels met eindvouw.

Wil je je Flexinera geweven labels individueel ontwerpen? Dat doe je in onze configurator voor geweven labels met vouw.