Satinera

Satinera® - bedrukt satijn lint

Geschenklint, striklint voor speciale gelegenheden of decoratief lint om op te naaien…het individueel bedrukte satijnen Satinera lint is bijzonder hoogwaardig en heeft een glanzende uitstraling. Laat je creativiteit de vrije loop. Onze bedrukte Satinera decoratie - en geschenklinten van duurzaam rPET zijn perfect voor jouw eigen ontwerpen met een veelzijdigheid aan kleuren, kleurverlopen of fijne details.

In de configurator selecteer je eenvoudig de juiste breedte voor jouw gepersonaliseerde satijnen lint en ontwerp je deze met onze lettertypen en motieven geheel naar wens. Je kunt ook een eigen motief, logo of een compleet ontwerp direct uploaden en plaatsen waar je maar wilt. Jouw ontwerp wordt automatisch zichtbaar in de configurator en zonder onderbrekingen herhaald. Het ontwerp of de herhalingslengte geef je direct in de configurator aan.

Bekijk het ontwerp in de "totaaloverzicht". Met één klik kun je zien hoe je voltooide linten eruit komen te zien.

Of het nu gaat om een luxe geschenklint, een smal tafellint of een geschenklint met logo: vanaf 20 cm tot 100 meter lintlengte bedrukken wij jouw gepersonaliseerde satijnen lint individueel voor in één stuk. Bij grotere hoeveelheden leveren wij meerdere rollen.

Onze tip: Om te voorkomen dat de snijranden gaan rafelen, gebruik je een kartelschaar.

Satinera satijnen linten zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled polyester satijn (rPET), zijn lichtecht, slijtvast, wasbaar tot 60° C en gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen (OEKO-TEX® STANDARD 100 en DIN EN 71-3) en zeer duurzaam.

Geen ingeving? Gebruik ontwerpsjablonen

Bedrukt satijnen lint, cadeaulint

Bedrukt satijnen lint, cadeaulint

Meerkleurig bedrukt stoffen lint met je eigen ontwerp en stippentextuur, 35 mm breed, eenvoudig aan te passen en de gewenste lengte te bestellen.

Satijnen lint met trouwagenda

Satijnen lint met trouwagenda

Je kunt de motieven en tijd aanpassen in de configurator. 35 mm breed satijnen lint, bijvoorbeeld als tafellint met een bedrukte agenda.

Bedrukt eindeloos satijnen lint (rPET)

Bedrukt eindeloos satijnen lint (rPET)

veelkleurig bedrukt lint van zacht gerecycled polyestersatijn, voor het verpakken

Bedrukt satijnlint (rPET)

Bedrukt satijnlint (rPET)

veelkleurig bedrukt lint van zacht gerecycled polyestersatijn, voor het verpakken

Dit wekt misschien je interesse wel
Evenementbandjes
Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Leren labels & Co.
Leren labels & Co.

Bijzonder exclusief: laser gegraveerde labels van hoogwaardig natuurleer, plantaardig leer, kunstleer, hout of metaal.

Lanyards
Lanyards

Voor jouw evenementen of als keycord: Ontwerp eenvoudig online jouw eigen lanyard, vanaf 1 stuk.

Stickers
Stickers

Ontwerp je eigen stickers voor elke gelegenheid! Veel materialen om uit te kiezen. Alle vormen mogelijk!