nameFIX

De stekertjes bestaan uit twee delen (puntgedeelte nameFIX plug en plat gedeelte). Een doos/pakje bevat van beide delen 100 stuks en is voldoende voor dubbelzijdige bevestiging voor 50 textiellabels.

Grootte: platte plaatje Ø 8 mm
Wasbaar tot 90 graden, geschikt voor de droger
Direct leverbaar


Eenvoudige en snelle montage wordt getoond van onze video.

Artikel-nr. 800

Betrouwbare textieletikettering helemaal zonder naaimachine

Je wilt je kleren te behoeden tegen verwisseling of verlies, maar hebt geen zin om een label in te naaien? Dan hebben we iets voor jou: snel en volledig zonder te naaien kan je met onze gepatenteerde nameFIX labels vastzetten.

Steek het puntige deel door label en kleding, aan de andere kant het platte plaatje er opschuiven, het uitstekende deel afbreken – klaar! Mocht het nodig zijn dat het label en nameFIX verwijderd moet worden kan dat zonder enig probleem.

nameFIX is bijzonder geschikt voor zelf-genaaide kleding. nameFIX kan worden gebruikt met alle labels uit ons assortiment. Kijk boven naar onze product video om te zien hoe makkelijk nameFIX te gebruiken is.

nameFIX mag niet in de handen komen van kinderen jonger dan 3 jaar vanwege de kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Dit wekt misschien je interesse wel
Naambandjes
Naambandjes

kleurrijk, basic, met glitters, een eigen logo - kledingmarkering was nooit zo mooi als met onze naambandjes.

Express-productie
Express-productie

Soms moet het snel gaan: met Cottonera geweven labels en Corinera labels of hang-tags kunnen we een aantal van onze populairste producten in een bijzonder snelle variant aanbieden.

Wasvoorschriften labels
Wasvoorschriften labels

"...or give it to your mom". Zorg dat je producten een professionele behandeling krijgen met onze wasvoorschriften labels.

Etiketten met logo
Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.