Aluminium sluitclips voor eenmalige bevestiging van evenement-polsbandjes - Artikel-nr. 2822

Aluminium sluitclips voor eenmalige bevestiging van evenement-polsbandjes

Aluminium sluitingen voor het eenmalig sluiten van onze festival-polsbandjes (tang nodig). Steek het polsbandje eenvoudig door de clip tot de gewenste lengte en druk deze met de daarvoor geschikte tang samen.

Materiaal: aluminium
Afmeting: Ø binnenkant 9 mm, buitenkant Ø 11 mm, lengte 10 mm

Artikel-nr. 2822

Aluminium sluitingen voor eenmalige bevestiging van stoffen polsbandjes

Voor het sluiten van festivalbandjes zijn de met tang te sluiten aluminium clips, de professionele oplossing. Steek het bedrukte stoffen polsbandje eenvoudig door de clip tot de gewenste lentge en druk deze met de daarvoor geschikte tang samen. Je vindt de geschikte borgtang bij onze accessoires.

Niet geschikt voor kleine kinderen!

Dit wekt misschien je interesse wel
Evenementbandjes
Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Individueel cadeaulint
Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

professionele labeling
professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Naamplaatjes
Naamplaatjes

Met het bijpassende accessoire verandert jouw individuele label in een naamplaatje. Perfect gemaakt van roestvrij staal, messing of brons.