Schroefklinknagels in antiek look

Accessoires voor het bevestigen van labels, bijvoorbeeld op brei- en haakwerk. Geschikt voor etiketgaatjes met een diameter van 4-6 mm.

Afmetingen: schachthoogte 3 mm, schachtdiameter 4 mm, bovenkopdiameter 9 mm, onderkopdiameter 8 mm;
Materiaal: legering van messing en ijzer, nikkelvrij
herbruikbaar
Direct leverbaar

Artikel-nr. 2162

Schroefklinknagels in antiek look

Met onze antiek look schroefklinknagels bevestig je je labels op een rustieke en duurzame manier aan bijvoorbeeld brei- en haakwerk. Om dit zonder problemen te doen, moet je label gaatjes hebben met een diameter van 4 tot 6 mm. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het materiaal waarop je het label wilt bevestigen. Geen probleem met losjes gehaakte of gebreide producten. Maak voor gebruik op stof, leer of andere vaste materialen een gaatje met een diameter van 4 mm, bijvoorbeeld met een ponstang.
Als je je label om de rand vouwt, is een klinknagel voldoende om het stevig en stijlvol te bevestigen.

Omdat de klinknagels een schroefdraad hebben, kun je het label voor het wassen verwijderen en daarna weer vastmaken. De perfecte oplossing voor gevoelige materialen, zoals leren etiketten.

Bij het ontwerpen van jouw individuele labels in onze configurator, selecteert je direct gaatjes met een diameter van 4 mm. Wij laseren ze direct tijdens de productie van je eigen label.