Ringen zilver, Ø binnenzijde 14mm - Artikel-nr. 2111

Zilveren scharnierende ringen, klein

Accessoires voor hangtags/hanglabels: scharnierende ring met scharnier en kliksluiting, Ø binnenzijde 14mm, Ø buiten 19mm
vanaf 1 stuk, stuk leverbaar in elke gewenste hoeveelheid
Kleur: Zilver

Artikel-nr. 2111

Perfect bijpassende kogelkettingen en bevestigingsringen voor uw hangtags

Hangtags gemaakt van onze speciale materialen zijn op zichzelf buitengewone en veelzijdige blikvangers voor bijzondere producten. De wijze van bevestiging kan een klein detail zijn, maar voor de algehele indruk van hoge kwaliteit is het nogal belangrijk. Om ervoor te zorgen dat de hangtags - en dus je product – het best tot hun recht komen, bieden wij je perfect passende accessoires: kogelkettingen, scharnierende ringen en sleutelringen in verschillende kleuren en maten geven een harmonieuze indruk aan je hangtags en benadrukken de waarde van je product. We kunnen je ze beiden tegen een zeer redelijke prijs en elke gewenste hoeveelheid aanbieden.

Scharnierende ringen zijn NIET geschikt als sleutelhangers! De kliksluiting opent vrij gemakkelijk, vooral wanneer de ring zijwaarts of schokkerig wordt geladen.

Dit wekt misschien je interesse wel
Hangtags
Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Etiketten met logo
Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Maat labels
Maat labels

Klein etiket, groot voordeel: Onze geweven maat labels in verschillende samenstellingen. Super praktisch!

Wasvoorschriften labels
Wasvoorschriften labels

"...or give it to your mom". Zorg dat je producten een professionele behandeling krijgen met onze wasvoorschriften labels.