Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

  • Made in Germany
  • Topkwaliteit
  • Kopen op rekening
  • Wereldwijde bezorging
  • Echte mensen

DORTEX® - naambandjes, textiel etiketten, labels en nog veel meer

Ben je op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit, mooie en individuele labels voor je producten of om je kleding een herkenning te geven? Dan ben je bij ons op de juiste plek. We maken je gewenste naambandjes, geweven labels en etiketten van verschillende materialen - in grote aantallen voor textielbedrijven en in kleinere aantallen voor hobby, en zelfmaakproducten.

Rondom het label

Individuele naamlabels

Individueel geweven of bedrukte textiel labels. Ook opstrijkbaar behoort tot de mogelijkheden. Het aantal bepaal je zelf; aan jouw de keuze.

Labels met eigen logo

Maak labels met je eigen logo. De labels krijgen professionelere uitstraling - zowel op tassen, accessoires of kleding, nu zelf te configureren.

Professionele labeling

Breng je producten onder de aandacht en deel belangrijke of juridische informatie met je klanten, bijvoorbeeld over maten, textielsamenstelling en je bedrijf.

Showvenster

Ons showvenster bewijst: We hebben de meest creatieve klanten met de beste ideeën.

Onlangs besteld vanuit Osnabrück

Van potlood tot broodtrommel: Met onze label-set gaat niets meer verloren op school of in het kinderdagverblijf.

nur
34,95 €

Geweven labels, textieletiketten, hang-tags en labels in aangepaste vormen

Volledige ontwerpvrijheid met maximale kwaliteit - jij hebt de ideeën, wij hebben de juiste technologie om dit te doen. Het maakt niet uit of je slechts een klein aantal naambandjes nodig hebt, een grote oplage labels of hanglags: We doen bijna alles om je blij te maken.
Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende materialen, een groot aantal lettertypes en motieven en alle kleuren van de regenboog. Natuurlijk kun je ook een eigen afbeelding uploaden om je labels uniek te maken.

We weven, printen, graveren met laser en verfijnen stoffen etiketten, hangtags en labels van veel verschillende materialen - waaronder natuurlijk de klassiekers zoals katoen, polyester en satijn, evenals hout en leer, en de veganistische alternatieven, skai en FloraPap®. Alles wat we maken "made in Germany" – is absoluut van hoge kwaliteit, getest op schadelijke stoffen en volgens naleving van de wet (trefwoord textieletikettering eis).

Het beste: voor alles wat je nodig hebt is geen speciale kennis nodig! Door onze super eenvoudige configurators te gebruiken krijg je een nauwkeurig voorbeeld van je gepersonaliseerd geweven labels en etiketten.

Klantbeoordelingen van holland-label.nl bekijken

Gecertificeerde winkel

Veiligheid voorop. Onze winkel wordt regelmatig beoordeeld en gecontroleerd. Lees hier echte reviews van onze klanten.

Verzending:
betrouwbaar & goedkoop

Verzending: slechts 2,50 €; zonder verzendkosten vanaf 50,00 €