Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

Gebruiks­voorbeelden voor naambandjes

Naambandjes, textieletiketten, wasmerkjes, weefnamen, geweven etiketten – veel namen voor één en hetzelfde Idee: Jouw textiel een individuele naam geven. DORTEX biedt een ieder, deze mogelijkheid hieraan vorm te geven, Een perfecte oplossing om textiel-etiketten persoonlijk vorm te geven.

Door een veelvoud aan letterfonts, kleuren en motieven in de webshop-configurator of met een eigen logo ontwerp je jouw etiketten van stof, leder of hout gemakkelijk zelf. Ontwerp online gemakkelijk je eigen label, ook al in kleine oplagen.

Naamlabel - Op het werk

Op het werk

...krijgt dienstkleding als werkjassen, overalls en uniformen hierdoor een speciaal tintje individueel carelabel.

Naamlabel - Op school

Op school

...of op het internaat is het kenmerk van je kleding om deze correct uit elkaar te houden. Dat gaat erg makkelijk en krasvrij met geweven naametiketten van zuiver katoen, ook om in te strijken.

Naamlabel - In de kindercrèche

In de kindercrèche

...vind mutsen, sjaals, pullovers en andere kleding als zowel speelgoed van de kleine bezitter snel terug. Praktische naametiketten, hoogwaardige opstrijketiketten en een individuele tassenhanger in onze set mix4kids aangeboden.

Naamlabel - Bij het sporten,

Bij het sporten,

...waar vaak erg dure sport kleding wordt gedragen kan men er gerust uit springen met zijn eigen naam label.

Naamlabel - Voor in het bejaarden- of verzorgingshuis,

Voor in het bejaarden- of verzorgingshuis,

...daar waar de was centraal verzorgd wordt is het merken van kleding onontbeerlijk. Met Cottonera Basis duurzame geweven naambandjes voor een gunstige beginprijs.

Naamlabel - Voor in de sauna en op vakantie

Voor in de sauna en op vakantie

...heeft met labels gemerkte kleding de beste kans dat je deze ook weer mee naar huis neemt.

Naamlabel - In de familie

In de familie

...is het overduidelijk van wie het kledingstuk is, zonder onnodige debatten.

Naamlabel - Handvaardigheden

Handvaardigheden

...worden nog waardevoller als ze van een eigen label voorzien worden. Probeer het eens. Labels met je eigen logo of motief kan je eenvoudig zelf samenstellen.

Naamlabel - Als cadeau

Als cadeau

...metindividueel bedrukt cadeau-band is werkelijk iets bijzonders wat beslist waardering zal ondervinden.

Jouw DORTEX voordeel:

In het kort bestellingen en wijzigingen zijn snel te implementeren.

Kwaliteit en service een ideale prijs/kwaliteitsverhouding.

Alle etiketten en banden worden in Duitsland gemaakt, DORTEX is de enige etiketten-leverancier op dit niveau die dat doet.

We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor jouw ontworpen etiketten. Onze Cottonera bijvoorbeeld bestaat uit 100% hoogwaardige katoen. Certificaten van onze etiketten en banden vind je hier.

Etiketten voor het merken van kleding om in te naaien of opstrijketiketten: zoals je wilt (opstrijkbare film met toeslag).

Naambandjes en was etiketten snel en eenvoudig te bevestigen aan je te merken kleding met nameFIX, ons flexibele bevestigingssysteem. Maakt innaaien of opstrijken onnodig.