Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Bestel je labels als instrijkbare labels

Onze instrijkbare wasvoorschrift etiketten en naambandjes kunnen met het strijkijzer In enkele seconden vastgestreken worden en blijven langdurig zitten (10 seconden persen zonder stoom, strijkijzer even goed aandrukken - klaar).

Met name geschikt voor het markeren van beddengoed en kleding Maar natuurlijk zijn onze instrijk labels zijn ook geschikt voor alles wat zelf genaaid is.

Nog even dit: instrijk labels kan je ook innaaien, dus met opstrijken en innaaien laten de katoenen labels nooit meer los!

Cottonera Classic

De klassieker onder de naambandjes met verschillende ontwerp opties als in strijkbaar label.

  • geweven naambandjes vanaf 30 stuks
  • twee-kleurig geweven
  • 100% katoen
  • variabele lengtes

Cottonera Basic

Onze eenvoudige standaard variant van wasvoorschriften labels kunnen we aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  • geweven labels vanaf 25 stuks
  • rood op wit geweven
  • 100% katoen
  • bandbreedte: 10mm, variabele lengtes

Voor iedereen die van snel en gemakkelijk houdt, bieden we onze katoenen instrijkbare labels aan. Met onze instrijkbare naambandjes voor kleding en linnengoed kunnen kinderdagverblijven, scholen of verpleeghuizen zich makkelijk en betrouwbaar identificeren- en dat ook zonder naaimachine! Natuurlijk kan je onze instrijk labels ook als product-label voor je zelfgemaakte dingen gebruiken.

Vanzelfsprekend zijn onze instrijk-labels wasbaar, kleur- en lichtecht en worden als al onze producten regelmatig gecertificeerd gecontroleerd opdat ze vrij van schadelijke stoffen zijn.

Dit wekt misschien je interesse wel

Harlekin

Je houdt van variatie? Bekijk dan onze Cottonera Harlekin. Het schrift en de motieven zijn geweven in een bont kleurenpalet. Er is geen label hetzelfde.

Kleuren sets

Altijd het juiste label voor bij de stof: bestel je labels in onze harmonieuze kleuren sets.

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.

mix4kids

Van potloden tot broodtrommel: met onze label set gaat niets verloren op school en of kinderdagverblijf.