Zelfklevende nylon stickers zelf ontwerpen

Nylon stickers: stevige naam- en adresstickers en QR/EAN-codelabels

Onze nylon stickers zijn perfect voor het markeren van alles dat intensief wordt gebruikt. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken op broodtrommels, markeerstiften en drinkflessen voor kinderdagverblijf of school, auto-accessoires en fietsgereedschap of op je handenarbeid benodigdheden. De stickers blijven goed vastzitten en zijn watervast en vaatwasmachinebestendig.

Maak je stickers op basis naar behoeften. Je kunt kiezen uit onze stickers met motief of uit de info-stickers met witte ondergrond. Wil je een tekst, website of een QR-code weergeven? Hiervoor heeft de configurator een QR-codegenerator geïnstalleerd voor info-stickers waarin teksten tot maximaal 42 tekens automatisch kunnen worden omgezet in een QR-code. Onze barcode-generator ondersteunt je bij het vervaardigen van een barcode op onze info-stickers. Als je een geldige EAN-code invoert, wordt een EAN-13-code gegenereerd. Anders wordt een code 39 gegenereerd. Met barcode-stickers kun je bijvoorbeeld je productbeheer optimaliseren.

Configurator

Nylon stickers - de verschillende mogelijkheden

Naam stickers

Naam stickers

Onze stickers met motief krijg je met witte letters op een blauwe of groene ondergrond, optioneel met een motief uit onze selectie. Voeg hier de gewenste tekst aan toe (bijvoorbeeld naam). Als je een sticker met motief bestelt, krijg je altijd 1/3 van de bestelling als ministicker van 6 x 38 mm en 2/3 als grote sticker van 19 x 38 mm (aantalkeuze en prijslijst zie hieronder) - dus je hebt altijd eenzelfde naamplaatje voor kinderdagverblijf, school, hobby en huishouden klaar.

Info stickers

Info stickers

Meer informatie, een QR- of een barcode kun je kwijt op onze info stickers (rode, blauwe of zwarte letters op een witte ondergrond). Ze zijn 19 x 38mm en hebben ruimte voor maximaal 3 regels tekst. Je kunt voor elke regel afzonderlijk de tekengrootte en het lettertype kiezen. Je plaatst je QR-code die met onze generator is gemaakt, links, rechts of in het midden. Je kunt het combineren met maximaal 3 regels tekst. Wanneer je een streepjescode gebruikt, hebt ook een tekstregel tot je beschikking. Deze kunnen boven of onder de streepjescode geplaatst worden.

Dit wekt misschien je interesse wel

Papieren stickers

Papieren stickers

Het meer dan klassieke adreslabel: ontwerp je persoonlijke papieren stickers, bijvoorbeeld met je logo of foto. De ideale oplossing voor b.v. je brieven en pakjes.

mix4kids

mix4kids

Van potloden tot broodtrommel: met onze label set gaat niets verloren op school en of kinderdagverblijf.

Labels 2go

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Naambandjes

Naambandjes

kleurrijk, basic, met glitters, een eigen logo - kledingmarkering was nooit zo mooi als met onze naambandjes.