Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Denim-potlood gemaakt van gerecycled materiaal

Potlood met vlakgom en "DORTEX - recycled jeans pencil" opdruk

Materiaal: 70% gerecycled plastic, 30% gerecycled denim, vlakgom, standaard HB
Lengte: ca. 17,5 cm, ca.7mm Ø
Kleur: denimblauw met witte opdruk
Direkt leverbaar

Artikel-nr. 896

Denim-potlood gemaakt van gerecycled materiaal

Bijna iedereen kan oude jeans verwerken tot trendy nieuwe kleding, tassen of accessoires! Maar wie heeft een potlood van gerecyclede jeans?

Het potlood is gemaakt van een mix van denimafval en gerecycled plastic en is uitgerust met een standaard HB potloodstift. Het praktische vlakgom aan het uiteinde van het potlood heeft dezelfde lichtblauwe kleur als de jeanslook . Dit maakt het gerecyclede potlood ideaal voor het schetsen van je creatieve ideeën of als een leuk cadeau voor creatievelingen.

Dit wekt misschien je interesse wel

Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Naamplaatjes

Met het bijpassende accessoire verandert jouw individuele label in een naamplaatje. Perfect gemaakt van roestvrij staal, messing of brons.

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.