OK

Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Kleurige natuur-leder resten

Leder van jonge Duitse stieren, gelooid met natuurlijke minerale en plantaardige stoffen, vrij van schadelijke stoffen, variabel aantal unieke stukken in verschillende kleuren en afmetingen (samen ongeveer 1,2 m²), dikte ongeveer 1,2 mm.
Direct leverbaar

Beschikbare kleuren: groen, petrol, rood, grijs en wit

Artikel-nr. 892

Natuur-leder van de hoogste kwaliteit van jonge Duitse stieren – kleurrijke mengeling van leder resten

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig leder om bijzondere producten te maken? Bij ons vindt je het voor een spotprijs!

Het leder is afkomstig van onze Corinera productie, waar we alleen maar met rechthoekige stukjes werken. Dit houdt in dat we lederresten in de kleuren groen, petrol, rood, grijs en wit overhouden, die we voordelig aan kunnen bieden.
Natuurlijk, voldoet het leder automatisch aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die wij stellen voor onze labels. Het is ongeveer 1,2 mm dik, uitsluitend gelooid met natuurlijke minerale en plantaardige stoffen en dus absoluut vrij van schadelijke stoffen

Het is 100% natuurlijk leder van jonge Duitse stieren, het reageert op externe invloeden zoals zon of water en zo ontwikkeld dat het na verloop van tijd een mooie vintage look krijgt zonder verlies van kwaliteit. Deze indruk wordt versterkt door het feit dat wij gebruik maken van volledige huiden, die verschillen afhankelijk van de bouw, dikte, natuurlijke kleuren en voeding van het dier. Het geeft je zelfgemaakte “juweeltjes“ het een bijzonder levendige uitstraling. Net als elk andere natuur-leder, zijn ook de gekleurde varianten niet wasbaar.

Onze natuur-leder resten zijn geschikt om te vernaaien - afhankelijk van de grootte, bijvoorbeeld als tas-onderkant of voor complete producten (tasjes, portemonnees, portefeuilles, enz.) en ook voor het aanbrengen van applicaties en als knutselmateriaal.