OK

Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Natuur-leder resten

Leder van jonge Duitse stieren, gelooid met natuurlijke minerale en plantaardige stoffen, vrij van schadelijke stoffen, variabel aantal unieke stukken in verschillende maten (samen ongeveer 1,2 m²), dikte ongeveer 1,2 mm.
Direct leverbaar

Artikel-nr. 890

natuur-leder van de hoogste kwaliteit van jonge Duitse stieren – leder resten

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig leder om bijzondere producten te maken? Bij ons vindt je het voor een spotprijs!

Het leder is afkomstig van onze Corinera productie, waar we alleen maar met rechthoekige stukjes werken. Dit houdt in dat we lederresten overhouden, die we voordelig aan kunnen bieden.
Natuurlijk, voldoet het leder automatisch aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die wij stellen voor onze labels. Het is ongeveer 1,2 mm dik, uitsluitend gelooid met natuurlijke minerale en plantaardige stoffen en dus absoluut vrij van schadelijke stoffen

Het is 100% natuurlijk leder van jonge Duitse stieren, het reageert op externe invloeden zoals zon of water en zo ontwikkeld dat het na verloop van tijd een mooie vintage look krijgt zonder verlies van kwaliteit. Deze indruk wordt versterkt door het feit dat wij gebruik maken van volledige huiden, die verschillen afhankelijk van de bouw, dikte, natuurlijke kleuren en voeding van het dier. Het geeft je zelfgemaakte “juweeltjes“ het een bijzonder levendige uitstraling. Net als elk andere natuur-leder kan het niet gewassen worden.

Onze natuur-leder resten zijn geschikt om te vernaaien - afhankelijk van de grootte bijvoorbeeld als de bodem van tasjes of portemonnees enz., en ook voor het aanbrengen van applicaties en als knutselmateriaal.

Dit wekt misschien je interesse wel

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

mix4kids

Van potloden tot broodtrommel: met onze label set gaat niets verloren op school en of kinderdagverblijf.

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.