Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

10 "made with ♥" satijnen stoffen labels

Stof labels van slijtvast materiaal, polyester satijnband met afgewerkte randen, innaaibaar in zelfgemaakte kleding, die in de wasmachine gewassen wordt

Afmetingen: 15 x 60 mm, rechthoekig
Materiaal: double-face satijnen lint met glanzende toplaag
Om op te naaien, afgewerkte randen
Vrij van schadelijke stoffen, Made in Germany
Direct leverbaar

Artikel-nr. 8801

Stof labels 2Go voor iedere creatieveling

Satijnen stof label "Made with ♥" met een prachtig handgeschreven-design, veelkleurige gedrukt op ons polyester satijnen lint van de gebruikelijke hoge kwaliteit zonder schadelijke stoffen. De randen worden afgewerkt en kunnen niet rafelen. De stoffen labels zijn 15 x 60 mm en van een zeer zachte kwaliteit die krast of schuurt. Daarom kan je het, indien wenselijk aan de binnenzijde van kleding innaaien, bijvoorbeeld in een kraag. Bevestig de kleding labels het beste links en rechts, elk met een iets uitstekende, verticale naad. Onze satijnen labels zijn kookvast, slijtvast en lichtecht, zeer zacht en huidvriendelijk. Ze hebben een wit, zeer glad en zijdeachtig, glanzende oppervlak.

De set bestaat uit 10 gedrukte stof labels "Made with ♥".

Je wilt je Satinera stof labels naar eigen idee ontwerpen? Dat kun je in onze configurator voor gedrukte multicolor labels.

Dit wekt misschien je interesse wel

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Express-productie

Soms moet het snel gaan: met Cottonera geweven labels en Corinera labels of hang-tags kunnen we een aantal van onze populairste producten in een bijzonder snelle variant aanbieden.

Kleuren sets

Altijd het juiste label voor bij de stof: bestel je labels in onze harmonieuze kleuren sets.

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.