Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

10 "handmade" geweven labels

Duurzaam geweven katoenen labels met gevouwen uiteinden, innaaibaar in zelfgemaakte kleding, die in de wasmachine gewassen kan worden.

Afmetingen: 15 x 60 mm zichtbaar
Materiaal: 100% katoen
Om in te naaien, blauw schrift, lichtblauwe ondergrond
Vrij van schadelijke stoffen, Made in Germany
Direct leverbaar

Artikel-nr. 8502

Geweven labels 2Go voor ieder creatieveling

Cottonera Premium labels voor kleding en accessoires met mooi handgeschreven-design "handmade". 15 x 60 mm, blauwe tekst op een lichtblauwe ondergrond. Aangezien deze labels van een hoge kwaliteit 100% katoen gemaakt zijn kunnen uiteinden niet heet afgewerkt worden. Daarom zijn deze katoenen labels alvast voorzien van gevouwen uiteinden en kunnen het best vastgemaakt worden met een iets uitstekend verticaal gedeelte links en rechts. Geweven labels met eindvouw zijn zeer geschikt om de aan binnenkant van kleding, tassen of gebreide producten aan te brengen. Maar ze geven ook aan de buitenkant een uitstraling zeer geavanceerde en hoge kwaliteit.

De set bestaat uit 10 katoenen geweven labels "handmade", blauw op lichtblauw.

Je wilt je Cottonera Premium geweven labels naar eigen idee ontwerpen? Dat kun je in onze configurator voor geweven labels.

Dit wekt misschien je interesse wel

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Express-productie

Soms moet het snel gaan: met Cottonera geweven labels en Corinera labels of hang-tags kunnen we een aantal van onze populairste producten in een bijzonder snelle variant aanbieden.

Kleuren sets

Altijd het juiste label voor bij de stof: bestel je labels in onze harmonieuze kleuren sets.

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.