Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

10 rechthoekige "awesome!" bronzen labels

Metalen bronzen label / hangtag , b.v. als mooi hanglabel op zelfgemaakte producten

Afmeting: 10 x 38mm, rechthoekig
Materiaal: 0,5 mm dik brons
Om aan te hangen, 1 gaatje (Ø 3,5mm)
Made in Germany
Direct leverbaar

Artikel-nr. 8404

Laser gegraveerde metalen hangtags 2Go voor iedere creatieveling

Rechthoekige metalen labels met het opschrift "awesome!" gemaakt van laser gegraveerd brons. Het materiaal is robuust en makkelijk in onderhoud. De metaallegering bestaat voornamelijk uit koper en tin, is zeer sterk en niet magnetisch. Het oppervlak is krasgevoelig. De bronzen labels zijn geschikt als chique geschenk-hanglabel of b.v. als product-hangtag aan zelfgemaakte producten. De hoogwaardige hanglabels zien er b.v. ook bijzonder mooi uit op tassen of andere accessoires.
Om je ‘‘awesome!“ hangtag te bevestigen, vindt je ringen, kettingen en koordjes in ons accessoires gedeelte. Je kunt ze ook eenvoudig met de hand opnaaien.

De set bestaat uit 10 laser gegraveerde labels van brons.

Je wilt je Corinera houten hanger naar eigen idee ontwerpen? Dat kun in onze Configurator voor laser gegraveerde labels en hangtags.

Dit wekt misschien je interesse wel

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Express-productie

Soms moet het snel gaan: met Cottonera geweven labels en Corinera labels of hang-tags kunnen we een aantal van onze populairste producten in een bijzonder snelle variant aanbieden.

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.