Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

10 afgeronde "made by me" messing labels

Metalen labels van messing, b.v. als chique labels op zelfgemaakte producten

Grootte: 10 x 44mm, lamé uitstraling
Materiaal: 0,5 mm sterk messing
Om aan te naaien of vast te spijkeren, 4 gaatjes (Ø 1,5mm)
Made in Germany
Direct leverbaar

Artikel-nr. 8402

Laser gegraveerde labels 2Go voor iedere creatieveling

Rechthoekige metalen labels met kroonmotief met het opschrift "made by me" van laser-gegraveerd messing. Het materiaal is robuust en makkelijk in onderhoud. De metaallegering bestaat voornamelijk uit koper en zink, is zeer sterk en niet magnetisch.
De labels zijn zeker geschikt als chique “selfmade“ labels op zelfgemaakte producten. De hoogwaardige labels zien er b.v. ook bijzonder mooi uit op tassen of andere accessoires. Je kunt je "made by me" labels met de hand aannaaien of op stevigere materialen, bijvoorbeeld hout, met kleine siernagels vastspijkeren. Siernagels in messing of zilverlook vindt je in ons accessoires gedeelte.

De set bestaat uit 10 laser gegraveerde labels van messing.

Je wilt je Corinera kleding labels naar eigen idee ontwerpen? Dat kun in onze configurator voor laser gegraveerd labels en hangtags.

Dit wekt misschien je interesse wel

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Express-productie

Soms moet het snel gaan: met Cottonera geweven labels en Corinera labels of hang-tags kunnen we een aantal van onze populairste producten in een bijzonder snelle variant aanbieden.

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.