Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

10 "for me!" beukenhouten labels

Beukenhouten label / hangtags, b.v. als mooi label op zelfgemaakte producten.

Afmeting: 10 x 35mm, rechthoekig
Materiaal: 2mm dik beukenhout
Om aan te hangen, 1 gaatje (Ø 3,5mm)
Vrij van schadelijke stoffen, Made in Germany
Direct leverbaar

Artikel-nr. 8203

Productdetails

Laser gegraveerde labels 2Go voor iedere creatieveling

Rechthoekige houten labels met het opschrift "for me!" gemaakt van laser gegraveerd beukenhout. Het hoogwaardige materiaal oogt bijzonder natuurlijk en heeft een mooie nerf. Beukenhout is zeer vormvast en daarom bij uitstek geschikt voor rustieke of grappige hangers, aan b.v. sleutels, knuffels of cadeautjes.
De beukenhouten labels zijn geschikt als rustieke geschenk-hanglabels of als product-hangtags. De labels van uitstekende kwaliteit zien er b.v. ook bijzonder mooi uit op tassen of andere accessoires. Ze zijn echter niet geschikt om mee gewassen te worden.

De set bestaat uit 10 laser gegraveerde houten labels,

Je wilt je Corinera houten hanger naar eigen idee ontwerpen? Dat kun in onze Configurator voor laser gegraveerde labels en hangtags.

Dit wekt misschien je interesse wel

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Etiketten met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.

Express-productie

Soms moet het snel gaan: met Cottonera geweven labels en Corinera labels of hang-tags kunnen we een aantal van onze populairste producten in een bijzonder snelle variant aanbieden.

Nylon stickers

Vaatwasser- en waterbestendig: Onze sterke nylon stickers voor herkenning op school, kinderopvang, hobby en huishoudelijk gebruik.