Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben sommige van onze producten langere levertijden!

Set van 10 “Hart” kunstlederen labels

Set bestaande uit twee verschillende kunstlederen labels, gemaakt van polyurethan,vrij van schadelijke stoffen, opnaai label, wasbaar, veganistische.

Afmetingen: 16 x 50 mm en 54 x 15 mm, rechthoekige vorm
Materiaal: 100% polyurethaan (veganistisch)
4 gaatjes (Ø 1,5 mm) om vast te naaien
Vrij van schadelijke stoffen, Made in Germany
Direkt leverbaar

Artikel-nr. 8106

Laser gegraveerde labels 2Go voor iedere creatieveling

In deze set hebben we onze “Hart“ bestsellers samengevoegd. Je krijgt 5 kunstlederen labels "Made with ♥" in een uniek handgeschreven-design en 5 labels met twee harten in tegenovergestelde richting. Het dubbele hart is zeker geschikt als een omzoom- of manchetbevestiging. Zo kun je dus tegelijkertijd 2 favoriete labels aan een kledingstuk of accessoire bevestigen . De afmetingen zijn 16 x 50 mm en 15 x 54 mm, kunstleder van hoge kwaliteit en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen (en dus veganistisch).

De label set is verkrijgbaar in de trendy kleuren bruin, lichtblauw en roze. Dankzij twee voorgestanste gaatjes aan weerszijden van dit label is het makkelijk met een paar steken op te naaien en kan in de wasmachine gewassen worden. Onze kunstlederen labels zijn zichtbaar bijna niet te onderscheiden van echt leer; Echter, ze zijn wel wasbaar in de machine en kunnen worden toegepast op kleding, linnengoed en vele andere artikelen.

De set bestaat uit 10 laser gegraveerde labels van kunstleder.

Je wilt je Corinera kunstlederen labels naar eigen idee ontwerpen? Dat kun je in onze configurator voor laser gegraveerd labels en hangtags.

Dit wekt misschien je interesse wel

Hangers voor geschenken

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Kleuren sets

Altijd het juiste label voor bij de stof: bestel je labels in onze harmonieuze kleuren sets.

Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.