Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Witte kunststof sluitingen voor eenmalige bevestiging voor evenement-bandjes

Kunststof sluitingen met weerhaken voor eenmalige en trekvaste afsluiting van onze festival-polsbandjes. steek het polsbandje eenvoudig door de sluiter en bevestig hem om de pols tot de gewenste breedte.
Snel en makkelijk zonder gereedschap te sluiten.

Kleur: wit
Direkt leverbaar

Artikel-nr. 2802

Kunststof veiligheidssluitingen voor eenmalige bevestiging van stoffen polsbandjes

Met onze praktische kunststof sluitingen kun je jouw polsbandjes snel en veilig sluiten. Steek het stoffen polsbandje gewoon door de sluiter en span het festival-polsbandje aan tot de gewenste breedte. Gereedschap is niet nodig.
De weerhaken maken heropening onmogelijk. Dus je stoffen polsbandjes worden veilige controle-bandjes.

De kunststof veiligheidssluiting kan slecht in één richting worden geschoven. Het kan gebeuren dat het polsbandje door middel van bewegen strakker gaat zitten.

Niet geschikt voor kleine kinderen!

Dit wekt misschien je interesse wel

Evenementbandjes

Je kunt onze evenement polsbandjes zelf ontwerpen als festivalbandje, logo-polsbandje of als entreebandje vanaf 1 stuk. Indien nodig drukken we er ook nog opeenvolgende nummers op.

Individueel cadeaulint

Ontwerp je eigen cadeaulint. Is wasbaar tot 60°C, licht- en slijtvast en daarom ideaal voor het opnaaien op zelfgemaakte producten.

professionele labeling

als zakelijke gebruiker wil je jouw klanten natuurlijk uitgebreid kunnen informeren! Hier vindt je alles wat je nodig hebt – het maakt niet uit- of het nu om 1 of 10.000 gaat.

Naamplaatjes

Met het bijpassende accessoire verandert jouw individuele label in een naamplaatje. Perfect gemaakt van roestvrij staal, messing of brons.