Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Naamlabel-set voor kinderen

Heb je op het kinderdagverblijf of school ooit kisten gezien vol met verdwaalde broodtrommels, scharen, gymschoenen, stiften, hoeden en zelfs truien en vesten gezien? Met dit alles, wat er gaat verloren, kan je hele families opnieuw kleden. Als je dus niet wilt dat de kleding van je kind daarin beland, kun je ze het beste identificeren met onze mix4kids naam-labelsets. We hebben voor alles een passend etiket En er zit ook nog een klein kadotje bij:

Want als een speciale bonus bevat de set twee leuke vriendschaparmbanden van leer voor uw kind en beste vriend/vriendin!

Zijn jullie veganist en je wilt geen uitzondering maken? Natuurlijk kan je de mix4kids in een andere dier-vrije variant bestellen. De hangers je krijgt van hout in plaats van leer en de vriendschaparmbanden zijn gemaakt van kunstleer. Simpelweg een vinkje bij "veganistisch" zetten!

1 Omschrijving van labels

2 Selecteer een motief

3 Bestel je set

voor slechts

34,95

plus 2,50 € verzendkosten

Zo ziet je bestelling eruit

25 geweven katoenen labels om te opstrijken

25 van hoogwaardig katoen geweven opstrijklabels, gepersionaliseerd , individueel geweven in een set van verschillende kleuren met motief naar wens, voornaam en achternaam van het kind.

54 naamstickers

54 duurzame nylon stickers met motief naar wens en voornaam in twee maten, bijvoorbeeld voor het merken van schoeisel, speelgoed, broodtrommels, pennen enz. met deze praktische zelfklevende labels.

2 lederen hanger

2 exclusieve naamlabels van natuurleder, met laser gegraveerd motief naar wens en voornaam, als aanhanger aan tas, rugzak of sporttas

18 infostickers

18 slijtvaste zelfklevende stickers met naam en voornaam van het kind en ruimte voor extra info ( b.v. woonplaats of telefoonnummer). Geschikt voor drinkflessen , broodtrommels, boeken enz.

2 vriendschap armbanden van leder

Als speciaal gratis cadeau bevat de set twee leuke vriendschapsarmbanden gemaakt van natuurleder voor je kind en beste vriend of vriendin!

Nu bestellen

3 Bestel je set

voor slechts

34,95

plus 2,50 € verzendkosten

Dit wekt misschien je interesse wel

Kleuren sets

Altijd het juiste label voor bij de stof: bestel je labels in onze harmonieuze kleuren sets.

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Naambandjes

kleurrijk, basic, met glitters, een eigen logo - kledingmarkering was nooit zo mooi als met onze naambandjes.

Deurplaatjes

Creëer je eigen deur- en naamplaatjes met onze lettertypen en ontwerpen of upload je eigen bestand.